Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zilina VUB nabehol 😉
@solinkarka kedy?
@vaapeter66 okolo obeda, neviem presne len teraz som kukla IB a cas tam neukazuje
Tt vub pred chvilou
@vaapeter66 okolo 14tej 🙂
@moni244 no tak to neviem co sa stalo lebo mne rodicak nedosiel
Tatra banka Martin uz nabehol😊
Taktiez Trnavicka Vubcka kolo 16:15pipla sms
zeny chcem sa opytat neviem preco ale dosli mi len pridavky rodicovsky mi nedosiel do frasa neviete koli comu asi?? myslite ze dojde v pondelok?
vub už mate všetky?mne zatial nič 😒
Mne došli.
Trnava VUB prisli okolo pol 4
@anetaadam ani jaaaaaaa 😔
@vaapeter66 tak neviem či ešte dojde 😒
Je tu niekto taky, komu do vub este nenabehlo?
@simca444 no mne to nechodi sms ja som bola kuk v bankomate a nic tam nebolo iba pridavky rodicovsky vobec nebol tam tak sama nechapem ze co to ma znamenat... 25 novembra mi skoncila materska so socialky a 25 som bola aj vybavovat a normalka ze dostanem tento mesiac a nic no skoro ma porazilo ked som videla ucet
@julka31111 tak tam niekto niečo domrvil, zavolaj v pondelok
@moni244 no nic ine mi neostava ... ak nedojde do 11tej hned volam och normalne do vtedy aj siva budem stoho...
@julka31111 julka zavola v pondelok na Urad prace podla mna ak dosli pridavky a rodicak nie je tam.iny problem stopli alebo nieco take vsetko chodi spolu.
Roznava dosla este vcera o 13.47
@katko999 neviem preco by to mali stopnut vsetko papiere som dodala co trebalo a nic aspon keby vianoce nesli tak ok ale tie vianoce idu dakujem
@simca444 ach jaj jasne no sak nic ine mi neostava len pockat na ten pondelok a volat..
Aj ja uz maam😁
slsp BA ruzinov dnes prisiel

@4gubka
@4gubka no ani ja nemam a kamoska rovnaku banku a ma...