Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
VUB nabehla konečne
Mám na vás takú otázočku, dúfam, že mi budete vedieť odpovedať. Ak som si dala poslať rodičák na adresu, príde mi nejaký šek alebo mám ísť k nám na poštu a vypýtať si ho? Ďakujem
Mamičky čo Vám chodí rodičovský príspevok domov na adresu, prišiel Vám už? Mne ešte nie.
@keksicek Poštárka Ti vhodí priamo do schránky modrý poukaz na výplatu dávok. Z týmto poukazom pôjdeš na poštu, predložíš OP a dávky Ti vyplatia. Tento chodí ale vždy neskôr ako sa dávky zasielajú úradom. Mne chodí tiež rodičák na adresu, a to medzi 18.-22. v mesiaci. Tie mamičky, čo im chodí na účet v banke im chodí rodičák už 15-teho alebo 16-teho v mesiaci, no pošta roznáša poukazy až neskôr.
@lenkasalayova Ďakujem za odpoveď, už mám šek doma 🙂
Za málo, mne ešte neprišiel. Neviem, prečo to pošta tak zdržuje keď rodičák mi poslali už 12.04. Bola som sa pýtať aj na ÚPSVaR a tam mi povedali, že už som ho mala dávno dostať,no ešte nič. A odkiaľ si?
ahojte tie čo máte Tatrabanku nabehlo vám to už ??? ja mam prvy krat dostať matersku doteraz som ešte len plat dostavala a to mi chodilo okolo 8-9 tak teraz neviem ...
@martinka_martinka plat Ti vypláca zamestnávateľ a materskú sociálna poisťovňa predsa nie? takže čakaj neskôr ;)
@uberfrau len pointa je v tom že som pracovala v socialnej poisťovni :D ale ano ... počkam 🙂 len som si nebola istá že ako to je 🙂 ďakujem...
@martinka_martinka joj, to az tak okolo 15teho🙂a asi je uplne jedno ci si tam rpacovala, lebo to posielaju ako davky, nie plat
@martinka_martinka Mne nabieha na účet až 16teho🙂 Takže ešte si počkáš🙂
@miku1
@amouramour ďakujem baby ste zlaté 🙂
kočky už začína nabiehať rodičák ??? mám posledných 5 € 😲 😲
tento mesiac to nejak viazne 🙂
baby tento mesiac mi majú prvý krát prisť rodinné prídavky. kedy nabiehajú na účet??? a ten príspevok pri narodení?
potesim vas, pred chvilou mi pipla smska 😉
Mne dnes pipla sms......
@babulka1978 Tak to mas stastie...

@tinka_14 aj ja mám TB a ešte stále nič ... 😠