Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@bebka24 ke nic
PO nic
@nelinka158 tak nič aj tak ďakujem za info... ☹ ☹
Ba mame csob
Nitra-VÚB má niekto?
mne prislo uz,piestany a slsp
Poštová banka už mám
Dobry den, chcela by som sa spýtat ci mozem podla Vas cakat tento mesiac na peniazky ked mi este neprislo rozhodnutie, papiere som na urade odovdzavala 14. ci 15. februara. Asi z toho budu peniazky az v aprili, vsak? Dakujem
@nickyva mali by ste dostat ten mesiac
@tomasko27 Záleží od okresu a možno od priezviska, to je všetko. Banka s tým nemá nič spoločné - už som to tu písala xykrát, tak si to skús nájsť. 😉
@nickyva Záleží aj od "tetušky" ako to spracuje, ja som napríklad odovzdala doklady 9.1. a mala som už peniažky 15.1. na účte. Ale ak si dávala 14.-15.februára tak si myslím, že ti prídu už tento mesiac. Teda aj podľa toho čo očakávaš či MD alebo RD-to nepíšeš.
@sabinka777 zajtra uz som pisala X krat
Dubnica n/v VÚB ano
Csob banovce nad bebravou okolo 10:00 nabehol 🙂
Piestany vub dosiel
Zilina VUB nabehol 😉
Brezno VUB teraz piplo 🙂 🙂 jupiiiiiiiiii Matafela 🙂
VK Vub nabehol rodicak
Ilava vub mam
Nitra VUB už mám
Roznava SLSP mam
Baby Dolný Kubin niekto už mate?
Ba tatra banka uz mam
Ja som odovzdala papiere až v posledný februárový týždeň..... Hmmmm?? Čo myslíte?? Dôjde aj mne RP??
Snad sa raz dozijem ze vsetky konecne pochopite ze to nezalezi od banky ale od toho kedy to pani na urade spracuje podla priezviska! Banka s tym nema absolutne nic spolocne a napr. jedna z vas ja neviem z Roznavy moze napisat ze dostala dnes a dalsia, tiez z RV ale s inym zaciatocnym pismenom priezviska dostane az zajtra! Tak co mate z toho ze niekto napise ze dostal? Toto nech mi niekto vysvetli co z toho mate lebo akokolvek sa snazim tomu pochopit tak jednoducho mi to nejde...dakujem vopred

Partizanske csob o pol jedenastej pipla sms