Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Co myslite kedy buudu peniazku streda stvrtok?
preco stvrtok sak chodia 12teho nie? resp ku 12temu tak by mali prist tento tyzden na cas ci sa mylim?
14 -teho
Záleží od mesta 😉
Kočky štvrtok-piatok 🙂
Nebudu az v pondelok????
Prvá materská nabehne kedy? prvý mesiac kým sa bábo narodí, alebo ešte pred narodením v mojom deviatom?
Ja mam na ucte vzdy 16,som z okresu Pp,teraz to vychadza na sobotu tak budu v piatok,keby to vyslo na nedelu budu az v pondelok
okres LV - 13.04.2016
Baby Ba kedy?stvrtok ze?
Baby, ked mi ma prist príspevok pri narodeni, to chodí kedy? Dakujem.
Ke a okolie bude 14.4. 😉
@kikataldikova Záleží kedy si odovzdala doklad o nástupe na MD v práci a oni kedy to poslali-odovzdali do SP ,prípadne kedy si si to zaniesla sama. A záleží kedy máš nástup na MD.
NR -ZM uzavierka bola dnes dievcata
Ahojte ja by som sa chcela len tak informatívne opýtať. 17.3 som nastúpila do práce, príde mi ešte rodičovský za tú polku mesiaca teda marca či už nie?
@suchana
Do 3 r chodí rodičák a nerozratava sa. Čiže ak ma dieťa 3roky v polke mesiaca tak rodičák príde celý ☺
@vydrnik aj keď vychádza 16 cez vykend peniaze sú v piatok neskor ako 16 peniazky nie sú...
@petatrubicka mne sa raz stalo že došli dokonca až 17.teho a to som z BA

Dakujem vam za rady prisla mi ale o pol 6 🙂