Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Aj ja si myslim ze stvrtok to bude 14.ho
Baby myslite ze budu dneska v ziline ? 🙂
Dufam ze dneska Ba 🙂
Radšej nie lebo ho rýchlo miniem :(
@petka0202 skor zajtra
Dneska urcite nepridu ale strasne strasne by sa zisli
Mne chodia 15nasteho uz iba odratavam datum :P
ahojte no co už niekomu nabehol už sa to spustilo???dik za odpovede 🙂
Ja si myslím že ba bude mať dnes uvidíme dievčatá či začnú nabiehať...keď nie dnes tak zajtra určite budu
@kikataldikova Ahojky, tak potom treba čo najskôr zaniesť doklad o nástupe na MD do SP-najlepšie do konca mesiaca a potom by ti mala prvá MD prísť za apríl-9 dní okolo 15.5. a potom každý mesiac okolo tohto dátumu - 34 týždňov 😉 . Prípadne ti príde apríl + máj až v júni.
Zeby aj dnes?????to by bolo prekvapko
Myslim,ze dnes nie,je len 13...baby,ved oni pridu,ale nepredpokladam,ze dnes,mozno zaajtra,ale najpravdepodobnejsie v piatok...
Evittam a keď prídu tak čo?veľa krát sa stalo že došiel 13steho normálny pracovný deň mám pocit že vy sa tu cítite vo svojej koži my všetky sme akoze také primitívne že si dovolíme tu diskutovať a myslieť si že prídu dnes...no bodaj by prišli dnes by som bola zvedavá čo by ste pisala
Uvidime po 10 ci to pojde a ked nie tak zajtra...
Kto to tvrdi ze najskor zajtra??akurad pipla sms Prima banka ZA
@janakomancova a fakt ti pipla
@126 ano fakt 🙂
@janakomancova tak to si ma potešila
Br prima banka teraz
@schwarzbacherova to fakt?
tak asi fakt myslite ze si vymyslaju?
@alexandra206 jasne doslo
@petra2504 prečo by som si vymýšľala?
SLSP Žilina, práve nabehol ... som v príjemnom šoku 🙂
ja som to nepisala vam ale tym neveriacim co sa pytaju ci fakt treba si poriadne precitat koment

@evittam nástup mám 22.4.