Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@bofyka12 este vam neprislo
@veronikakajka ani mne csob BA
@bofyka12 co Ba bude posledna
@veronikakajka asi hej ☹
Niekedy aj po 11tej.
Ba csob dosla
Tatra banka Ba uz ma niekto
@alexandra206 Bola som na urade 1.4 a to bol piatok ... lebo som nemala este od svojho lekara potvrdenia a vo stvrtok bol nestrankovy den - 31.3. ale na urade mi povedali ze to nevadi lebo do 8meho v mesiaci si robia vyuctovania a potom posielaju len neviem ci mi to pride tento mesiac alebo az v maji ... a kolkeho to teda chodi ..
Senica ma niekto?
Poštová banka knm mám
@miroslavab13 keď ste si to vybavovali do 8 dňa v mesiaci tak tento mesiac vám do dojde
@petkoemmka dakujem no mohlo by ... by mi to dost pomohlo momentalne.
@zsuvicska
Ja som okres Poltar a zatial nic.
@papulienka777 dakujem.no tak uvidime.
Tak asi tatra banka BA nic
Spišska Nova Ves uz dostal niekto? 🙂
@papulienka777 veru nic...ja mma vubanic.neverim,ze dnes.ak by naaaahodou,tak okolo 13h,ale ja mysl8m,ze najskor zqjtra
Ani Senica nic
@vladka1897 rataj az piatok
Nechápem ako je to možné, ale okres Skalica unicredit práve nabehol 🙂 Normálne som v šoku, nikdy som takto skoro peniažky nemala
Dievcata viete poradiť dcér sa mi ma narodiť maji presne nevie lebo pojde planovanou sekciou.Juni už dostanem s upsvar tých 203 e či až júli ako to ide ? A treba to tam asi nahlásiť pravda ,že sa mala narodila .dakujem
No neviem ako to teraz ale viem že som aspoň ja mala tak že dieťa sa musí dožiť tých 28dni a potom to oni všetko naraz posielajú myslim
Myslím že dnes vsetci dostaneme a kosice zajtra 11.4mali uzávierku čiže dnes začína postupne nabiehať..
Ba ma niekto
@veronikakajka jedna pani pisala BA ruzinov Csob ze mala ale ja zatial Ba stare mesto TB nic
Mne prišlo 1800 eur aj nejaké drobné. Čo s toľkými peniazmi? 🙏😊
Prisli..zilina

Mne este stale nic tatra Ba