Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Predpokladam ze SO a MI najskôr piatok😃
@deniskami no to mi je jasné :0) že keď máš viac detičiek tak prídavky ja už som nanervy stych úradov čo a ako.Lebo ja som tam bola povedala som ,že mala sa narodí maji a oni mi povedali že mám donies papiere až keď mala dovŕši 28 dni skôr nie preto sa pýtam kedze du tu maminky na MD či vedia poradiť :0) dakujem ti veľmi pekne :0)
@zsuvicska
@vaapeter66
Asi vas potesim, nabehli, tak snad coskoro pridu aj vam. 🙂
Ba este stale nic ☹
Tatra este nikto Ba
@papulienka777 joj dakujem.nato som cakala teraz maju pampersky v tescu za 10.99eur chcem kupit aspon tri balenie.
@bofyka12 ani vam nic neprislo. Ved Ba mala vzdy prva
@veronikakajka este nie ved prave to neviem preco sme este nedostali ☹
@zsuvicska
Treba vyuzit kym su v akcii, nech sa z toho mala aspon par eur usetri. 🙂 a az mi je divne ze vub nic, mne prislo na unicreditbank.
@hors nemas za co 🙂 aj mne tak povedali ale ked mas narok na peniazky preco by si cakala...ved uvidis sama kedy sa male narodi a ci ta prepustia tak aby si stihala uzavierku....mne povedali ze najlepsie doniest vsetko do 5teho...niesla som rodny list aj papier zo socialnej poistovne ze nemam narok na matersku...ten si chod vypytat sama tam netreba ziadne tlacivo...ked pojdes po rodny list tak chod aj na soc.poistovnu nech nemusis behat hore dole
@papulienka777 vub zvykne mat poobede.ja mam otp banku.
OTP ba ja zatiaľ nemam 😟
Ja už mám 🙂 otp PN
Zuno-Prievidza akurát prisly
@zsuvicska
Podla mna vam iste nabehnu dnes, ked uz poltar posiela musi aj lc. 🙂
Nitra prosim vas niekto ?
Senica stále nič
A ako je možné že ja som ba staré mesto a mám už podľa mňa ba dnes dostane
@petra2504 vy uz mate? Aj ja som stare mesto TB a zatial nic

Ke až zajtra? Zatiaľ nič? Potešili by už dnes 🙂