Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tatra banka v presove uz ma
@emilyyy11 no ja v zazrak necakam pani pisala ze koaice dnes a do teraz nic netrafila sa 🙂
Košice TB prišli..🙂
@bebka24 juj no mozno csob zajtra
OTP Bratislava nabehol rodicak 😊
Raiffeisen Mi uz 🙂
SLSP KE teraaaaaz!!! Juchuuu 🙂
Povazska bystrica nabehol.
Bratislava Vub este nic :(
Ba csob este nic ☹
BB TB ano
Baby viete mi poradit doteraz soom dostavala rodicovsky ale od 17.3 mam matersku a mne prave prisiel rodicovsky.,, ohladom materskej mi prisuel aj list so socialnej s vymerom.,, pokial viem rodicovsky mi uz nemal prist a mal dojdt iba materska, ako to je?
@tulipanikdiddlina ja nemam, mne vzdy chodi 15eho aj keby neviem co sa dialo...a jedna tu minule pisala ze ked jednej prislo v urcitom meste tak vsetkym z toho mesta pride v ten den....ale je to ako vidim blud totalny, ja som z BB mam TB a nic dnes, a ani som necakala, lebo vzdy chodi 15eho...takze to vobec nie je tak ze vsetkym pride v ten isty den z toho isteho mesta...
@alchemilkazltozelena mne uz par x prislo 14, pred Vianocami aj 13teho 😄 Ano, je to indivindi, ale pride vsetkym do zajtra, potom je uz wknd 😉
@priora ahoj a prve dietatko kedy malo 3 rocky?lebo neverim,ze by sa oni takto pomylili 🙂
@petka3012 preco do 17. ved rodicak je do 3 rokov dietata
@tulipanikdiddlina pred vianocami prislo kazdemu na celom slovensku skor..
@gabriela93 Áno, ale ako píše je už na MD - bude mať ďalšie dieťa - nemôžeš poberať súčasne MD aj RD. 😉
Aha dakujem za odpovede 🙂 som nevedela ze este rodicak dostanem, mi to akurat vyslo v maji bude mat maly tri roky 🙂
TB Senica už konečně přišli
@evittam aha,tak to som nevedela.ja som mala odstup 2 mesiace...
Trebišov unicreditbank a slsp už ma aj nám nebehli
ČSOB MT prišli
okres nove zamky nabehol uz rodicak+rodine?

Rozbehlo sa to, urcite dnes pridu vsetkým...pekný den dievcata 😵