Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@tonka123456 zienky co mate Vubku prisla Vam uz materská?
Nebiete mi piradit ?16marca sme podali danove priznanie,kedy vyplacaju preplatok?
Tak to je zaujimave,ja so uz mala vo stvrtok co som sa cudovala ze tak skoro 14 inak az 15 mam.
@poisinivy mne došlo uz vceraa davala som asi 18
Ahojte.no aj moj manzel podaval este zaciatkom marca a este stale nic.kazdy den kontrolujem ucet.priezvisko mame M.neviem aj minuly rok sme mali len 3.v maji.
Do 15.5 musia vyplatiť všetkým
@andreakubalikova nie do 10.5.maju nato 40 dni???
Dievcence mne uz tiez prisiel preplatok na daniach v pondelok. Priezvisko mi zacina na D a z okresu Partizanskeho mi posielali
Babky mne este nedosiel rodicovsky zatial.....som Ž.je to v poho ci mam volat uz?
Ked ti chodi na ucet tak by si uz mala mat ved uz je 20.ale ked na sek tak len zajtra alebo v piatok.
Ahojte, Košice VUB, rodičovská je na účte už týždeň, ale materskú zo soc.pois. ešte nemám. Je tu ešte niekto takýto ? Prislúcha mi materská ešte za 10marcových dní.
KE a Košice okolie - 16.5. 😉
lilly a bratislava kedy bude asi cca?
a bb si mozem vybrat ci piatok alebo pondelok 😀
Pre boha baby je este len 3ho 🙂 🙂 🙂
nitra bude 13- teho nikdy nebolo neskôr
no ty môj bože
a Trebišov???
ženy, veď čím neskôr, tým lepšie, dlhšie vám vydržia peniaze, veď ešte je len 5. v mesiaci a rodičovský chodí okolo 13 - 15-tého, vždy si musíte tak rozdeliť na 4 časti, aby vám to vydržalo od jedného rodičovského do ďalšieho, finančná gramotnosť vám nič nehovorí, ja viem, že peňazí nie je nikdy dosť, ale toto nie je v poriadku, že po 2 týždňoch sa už zase pýtate, to je váš jediný príjem v rodine?
Jaj bože veď táto stránka je založená kvôli tomu aby si ženy povedali nejaké info o rodicaku pravdaže nato nečakám je mi jedno kedy prídu keď aj 20 teho ale je dobré si o tom pokecať. Moje nervy keď to niekoho nezaujima načo nato reaguje. Vsak my vieme že je len piateho a to ujde ako voda za chvíľu je 15 teho :D
@marika1999 prepáč, sem tam pozriem na túto stránku, lebo nechcem si vypnúť upozornenia, ale info o rodičáku si predstavujem, že sa poradia, kto má nárok na rodičovský príspevok, v akej je výške, koľko sa poberá, aká je možnosť predlženého rodičovského príspevku, ako a kde sa vybavuje, či je nárok po rodičáku na dávku v nezamestnanosti, ako ohlásiť zamestnancovi a nie, či nabehol na účet, veď ak majú účet a IB, nech sa pozrú na účet a nie tu stále vypisovať

Bansko Bystricky kraj mate uz niekto?? Vub