icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mijo53
5. máj 2016

@mijo53 pardon zamestnavateľovi

julka31111
6. máj 2016

Hm fasa ta teraz bude 16teho a minuli mesiac bolo uz 14teho na porazku 🙂. 🙂. 🙂. 🙂

petka0202
6. máj 2016

Viem ze to sem nepatry ale potrebujem sa spytat vyplaty chodia.aj pred desiatov mam slsp dnes mi ma prist

mamaoly
6. máj 2016

@mijo53 ale ved tu sa práve rozoberá či už nabehol alebo nie...treba si prečítať nadpis ..tu sa nerieši kto má nárok, v akej výške atd......máš to asi pomílené 😉

mijo53
6. máj 2016

@mamaoly povedz mi úprimne pravdu, máš účet a máš internet, nemáš internet banking? či to sa pýtajú len tie, ktorým chodí rodičovský poštou? lebo ak má účet a internet, tak prečo si nedajú službu internetbanking, veď to je v cene účtu a pozriem sa sama

mijo53
6. máj 2016

@mamaoly ešte doplním, že to isté je téma Daňový preplatok a daňový bonus, každému kto má nárok príde do 10.5. a furt sa budú pýtať, no veď každý deň niekomu príde. Tu je vidieť, ako ženy nevedia pracovať s peniazmi

lenkasvabyova
6. máj 2016

.rodičovský príde tak či tak a to že tu bude niekto vypisovať už 3dna v mesiaci to mu asi veľmi nepomôže pretože každý mesiac chodia peniazky dá sa povedať v rovnakom case.verím že sú maminky ,ktoré sú samé s dieťaťom/deťmi a ten príjem je jediný ale vypisovanie tu fakt nepomôže skor si to treba zadelit tak aby ste vysli .a ďalšie maminky sú potom fakt tie ,ktoré ako mijo53 napísala nevedia hospodáriť s peniazmi. Napr. Moja situácia žijeme v podnájme za 350euro.priateľ zarobí cca500 +/-.ja dostávam rodičovský + prídavky na dve deti.prikryvame sa takou perinou na akú máme.a nečakám na tie peniaze ako na spasenie.peniaze boli aj budú ale my nebudeme 🙂

mamaoly
7. máj 2016

@mijo53 tak založ tému "ako pracovať s peniazmi" a tuto konverzáciu opusti, tu sa rozoberá kedy nabehli a kedy nabehnú a byť tebou sa prestanem rozčulovať , neprospeje to kráse 😀

dai
7. máj 2016

@mamaoly prepac ale tie rady co tu padlo su predsa normalne... ty nemas internet banking?

evittam
7. máj 2016

@petka0202 A to my tu máme odkiaľ vedieť? Záleží akú banku má tvoj zamestnávateľ a kedy ti ich poslal. Ak má tiež SLSP ako ty tak ti peniaze musia nabehnúť hneď ako ich pošle ak nie tak max.do 24 hodín od poslania - čiže napríklad ak ti ich pošle v stredu do 10.00 tak ti musia nabehnúť v štvrtok do 10.00.

zsuvicska
7. máj 2016

@mamaoly presne tak moja.pravdu máš 100 percent🙂.Ja neviem načo sem píšu také ktorým je jedno že kedy príde atď. Už sme to stokrát písali!!!!!!!

marika1999
8. máj 2016

Mate pravdu tiez nechapem naco tu niektori riesia ze preco sa tu pise. Ked ho to nezujima nech to necita. Stokrat to iste dokola. Vsak to pomoze ked nejaka baba napise ze ma tak ostatni vedia ze maju tiez. Pochybujem ze ma kazdy ib. Moje nervy

marika1999
8. máj 2016

Vsak tu nikto nepise ze nema peniaze a kedy to uz konecne nabehne nevyckavju kazdu minutu :D

dai
8. máj 2016

@zsuvicska vytvortr si skupinu nech tato tema neotravuje normalnych ludi na prvej strane - tam si donekonecna mozte od 1veho do 31veho pisat ci to prislo...
@marika1999 ako to tu citam tak to ze nejaka baba napise ze jej na ucet nabwhlo ( vie to vdaka zatukaniu mobilu ) este zdaleka neznamena ze aj ostatne maju na ucte rodicak...cize ta otazka je viac ako zbytocna a detto odpoved irelwvantna pre zvysok

zsuvicska
8. máj 2016

@dai ja mam vytvoriť skupinu?A mi sme nenormálne ľudia preto že raz za mesiac napiseme že kolkeho asi prídu peniaze.aha tak len tí si normálna moja.co si tí myslíš už naozaj o sebe?chod sa tadiaľto do p..E! !!!Nie s tebou som rozprávala neviem čo mi tu vypisujes

zsuvicska
8. máj 2016

Že aké ľudia existujú. Príde sem čo ho ani nezaujíma. A ešte mi tu vypisuje že ja čo mám robit.a že mi sme nenormálne ľudia A otravujeme iných.

zsuvicska
8. máj 2016

Ti tu otravujes vsetkych!!!!!!!!!!!!!

dai
8. máj 2016

@zsuvicska jemine - uz chapem preco cakas na prispevky kazdy mesiac... naozaj mas pocit ze taketo prispevky potrebuju normalne zeny citat?

alexandra206
9. máj 2016

@dai ano potrebuju ked sa ti nelubi tak cau

moni244
9. máj 2016

@zsuvicska ach moj boze, ty su riadna furia 😀

moni244
9. máj 2016

@dai asi tak, ale to su zeny, co od zaciatku mesiaca cakaju na peniaze a jedina vec, ktoru dokazu robit na nete, je prihlasit sa na kona 😉 ja tiez nechapem, ze v dnesnej dobe internetu nemaju internet banking, to vsetky ucty platia na poste? Ved dnes je to uz zaklad, platit cez net a mat ib

alexandra206
9. máj 2016

@moni244 ako tiez nevidim vyznam tu pisat 1-2 v mesiaci ale nevidim nic zle v tom ked tu okolo toho 15steho napisu ze prisiel alebo neprisiel

dai
9. máj 2016

@alexandra206 aj tebe cau... tuto je vidiet ten zaujem matiek o ostatnych🙂 ty mas naozaj pocit ze tato tema tu musi visiet na uvodnej strane o zaciatku mesiaca az po koniec? Ty nemas ib? Fakt cakas pokial ti niekto napise ze mu prisli peniaze a tesis sa z toho napriek tomu ze tebe neprisli? Ci co z toho mas ze jankev hornej dolnej prisli?

alexandra206
9. máj 2016

@dai nie ja necakam od zaciatku mesiaca ale okolo toho 15je fajn ked mi napisu ze prisli s mesta s ktoreho som ja a viem ze pridu aj mne tak cakam ale tiez nevidim vyznam tu cakat od -1-2 v mesiaci na peniaze ked kazdy vie ze pridu medzi 13-17 podla toho ako to vychadza

dai
9. máj 2016

@alexandra206 ale ved vies ze okolo 15teho pridu... a zaroven ze ti zakonne nemusia prist v den kedy zvysnych dievcatam... ty fakt nemas internet banking... ako ja som v tychto bankovych veciach analfabet ale ib mi pride ako uplny zaklad ( moji 60- 70rocny rodicia s tym vedia pracovat tak nechapem ako 20- 30 rocna zena s pristupom na net nevie... )

alexandra206
9. máj 2016

@dai viem stym pracovat ale neviem co ta to tak trapi ved to ze nikto ti tu nekaze chodit a citat co

katka253111
9. máj 2016

Jezis,zeny,klud,zahlcujete tu zbytocne stranku hadkami a upozornenia neetihaju blikat...

A ja tiez mam rada,ked viem,ze prídu vtedy a vtedy, lebo niektoré zeny vedia kedy v niektorom nieste pridu...

mijo53
9. máj 2016

@dai
@moni244 asi by sme sa mali obrniť trpezlivosť , nech píšu, buď sú finančne negramotné, alebo lenivé a nech platia na pošte, je to časovo náročnejšie, drahšie a potom nech píšu do tému "Ako vyžiť z mala" alebo Ako lacno navariť a do podobných iných tém. Poznám pána, ktorý ako podnikateľ sa v 68 rokoch naučil na IB prevádzať peniaze v tisícoch EUR

mijo53
9. máj 2016

@katka253111 Ty tiež patríš k tým čo nemajú Internet banking? alebo nevedia s ním pracovať, máš 29 rokov, práve najvyšší čas, aby si sa to naučila a nečakala, kto kedy napíše

alexandra206
9. máj 2016

@mijo53 neviem co to furt riesite ved ked sa vam to nechce citat tak tu nechodte a bude klud