Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@9lf9 ale rodinne vyplacaju na muzovo meno a rodicak na moje. Vzdy dosli naraz obe sms a teraz nic. Ta ista pani to zadava nam obom ale sms pipla len s rodinnymi a rodicak nikde. Volala som na urad a ze 11.5. bolo zadane vyplatit aj rodinne aj rodicak. Ale rodiccak na ucte nie je
Pezinok dnes..a myslim ze aj väcsina okresov ..tak si uzite pekny vikend s dropcami 😘
@gogolienuska jedna zo Zilinskeho kraja co ma Zuno, ze uz peniazky ma tak neviem, stale dufam, ze dnes pridu
@lilly0812 čo som si všimla tak vždy všetky okresy naokolo majú a mi o deň neskôr. Ale ešte stále majú nejaký čas.
@gogolienuska cas este maju ale ja nie. Zas sa mi z jednej spolocnosti vyhrazaju, ze ma daju na sud, zas. Nevedia pochopit ze peniaze pridu raz tak a inokedy zase inak
@lilly0812 ja tiež tento mesiac čakám ako nikdy. Prvý krát čo som na materskej.
@antonia308 volala som na upsvar a nikto mi nedvihal tAK neviem mne sa nestalo , že by mi prisli po 15-tom

nabehli niekomu rimavska sobota man otp