Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@gogolienuska ja uz smsky aktivne nemam ale pozriem cez bankomat
@gogolienuska aku mas banku?
@9lf9 ale rodinne vyplacaju na muzovo meno a rodicak na moje. Vzdy dosli naraz obe sms a teraz nic. Ta ista pani to zadava nam obom ale sms pipla len s rodinnymi a rodicak nikde. Volala som na urad a ze 11.5. bolo zadane vyplatit aj rodinne aj rodicak. Ale rodiccak na ucte nie je
PE prosím nabehli niektorej?.dakujem
@lilly0812 ja mam sms aj ib tak viem kuknúť aj tam. Mám tatrabanku.
@gogolienuska ja mam Zuno, to pripisuje az okolo 11:00-11:30
mam slsp knm
Pezinok dnes..a myslim ze aj väcsina okresov ..tak si uzite pekny vikend s dropcami 😘
@lentilky01 mne tiež nie a mám Otp tiez
@gogolienuska jedna zo Zilinskeho kraja co ma Zuno, ze uz peniazky ma tak neviem, stale dufam, ze dnes pridu
BB VUB nabohlo niekomu??
Okres PD tatra banka na ucte
Okres ZC ????? neviete
@antonia308 ešte nie.
Trenčín tatra banka nabehol 🙂
@lilly0812 čo som si všimla tak vždy všetky okresy naokolo majú a mi o deň neskôr. Ale ešte stále majú nejaký čas.
@gogolienuska cas este maju ale ja nie. Zas sa mi z jednej spolocnosti vyhrazaju, ze ma daju na sud, zas. Nevedia pochopit ze peniaze pridu raz tak a inokedy zase inak
@vladka306 pfuu a budu aj dnes?
@antonia308 Zc este nie
@ronny311 budu aj dnes? co mislite?
Roznava slsp nabehlo
Priplatok k pridavku na dieta dostanem automaticky? Dcera teraz mala 3 roky?
Tatra banka Dubnica nad Váhom prave pipli
@lilly0812 ja tiež tento mesiac čakám ako nikdy. Prvý krát čo som na materskej.
@antonia308 volala som na upsvar a nikto mi nedvihal tAK neviem mne sa nestalo , že by mi prisli po 15-tom

nabehli niekomu rimavska sobota man otp