Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Volala som na sociálku (Orava). Výplatné termíny dali až na 16.5., dnes mali uzávierku.
@adriana1712 myslíte že to platí aj pre LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ? 🙂
@klaudiia29 Možno 🙂 Volala som konkrétne do D. Kubína 🙂
Zeny kukajte si ib....mne pipne sms vzdy okolo pol 2 ale na ib uz vidim ze peniaze prisli
@klaudiia29 lm nemal volala som aj s kamoškami s lm a vo ec nemali ja tiež patrím pod lm
Lučenec a okolie Slsp VÚB a OTP banky už maju
Raffeisen uz je 🙂
@klaudiia29 tak uvidíme možno ešte pipne. Teraz som písala kamoške ona ma Slovensku sporiteľňu tak uvidím či jej prišla. Raz sa mi stalo ze mi pripísalo korunky aj poobede okolo pol 2
@adriana1712 no uvidíme 🙂 ja mám VUB a nabiehaju mi tak okolo 13:01, 1317 minule prišli .. proste po 13-tej 🙂 tak uvidíme 🙂
@gogolienuska áno akurát píšem že som poterala sms tak mi chodia po 13-tej 🙂
@taodvedla tak máme smolu :( :D a ja čakám ešte aj porodné :/ .. len to mi má prísť na slsp ..
@klaudiia29 aj ja som pozerala okolo 14 a boli tam
Presov?
@lienkaviva uvidíme no ..ak mi nepípne sms do pol druhej tak už nepídu dnes.. 🙂
@klaudiia29 Ďakujem ale to som aj bez toho - ja ku šťastiu naozaj nepotrebujem rodičovský príspevok. 😉
@anie123 jedna pani pisala ze uz mala a je s presova ja som tiez dostala a som s ke
@enusko mne nabiehaju platby az okoli druhej v mBanku napriklad. Ale mne rodicak nehori, ja cakam na bazarovu platbu. 🙂
@mitomi fakt uz mas? Ja som teraz pozerala ma TB a nic :(
Galanta ma uz niekto
z Cadce nabehli niekomu :
@vladka306 vub??
@evittam to bolo zo srandy 🙂
Žarnovica VUB Banka nabehlo uz ???? neviete

@mijo53 ok ok.....ved nemyslela som to tak...je mi jasne ze maju terminy a nariadenia zhora...klud....len som s nimi dnes ratala....och....a doteraz mi furt do 15 nabehli na ucet....tak preto ta rakciaa...