Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Čadca až pondelok
@sabinka777 nie,teda ja nie
@adkovmotylik ja mam tiez reifaisen ale nic odkiaľ ste? 🙂
brastislava petrzalka vub mam
@gogolienuska tej kamaratke prislo ci nie?
@lilly0812 taktiež nie. Ani jednej. Takže až v pondelok.
Nr Slsp nabehla preobedom huraaa
@antonia308 áno VÚB Zvolen
Raffaisen NM uz o 10,20 prisli
SLSP, Košice-okolie. Neprišli. 😉
vub komarno nic, ale potichu dufam ze este okolo 15tej pridu,...
TakŽe vub prišla teraz 🙂
@andrejqqqa odkial ste ? 🙂
Zvolen... tatra banka prišli tiež
@klaudiia29 no v banke Mám že som z Košíc aj tu žijem ale pani na úrade mi včera oznámila že nemám zmenene na kosice a stále mi dávky vypláca úrad v Bratislave
@andrejqqqa hmmm.. tak to mne neprídu už . neprišli tak asi až v pondelok .. našťastie manžel mal výplatu 🙂 takže fajn 🙂
Zilina VUB nabehol 😵
@klaudiia29 aj ja som z lm a tiez my neprisli az v pondelok
Knm Vub teraz prišli
Neviete nahodou ako je vyplacany prispevok pri narodeni dietata?Lebo vsetko mi prislo len ten prispevok nie.
@tomasko27 neprišiel ???? .. ja tiež mám dostať a počítam s tým že mi príde spolu s materskou !!
@klaudiia29 Nie neprisiel.Prisiel len rodicovsky prispevok a pridavky.
@tomasko27 a kedy ste boli žiadať ? 🙂
Ahojte maminy.Prosim Vas,chc sa spytat.Som na materskej.Prisiel mi na ucet aj prispevok pri narodeni ale materska nie.Prislo mi len nieco zo statnej pokladnici.To mi uz nepride materska?Zo statnej pokladnici mi prislo par eur.Ale cakam matersku ,co sa rata tych 60% z platu.
BA Tatra Banka prišli
@klaudiia29 Len v pondelok tak to asi az v juni ze?
@tomasko27 mne povedali , že ked to spracuju tak vtedy pošlu .. nemusí to prísť naraz s materskou .. ja som žiadala pred dvoma týždnami vo štvrtok a ešte firt nič .. :/ .. ani materská ani príspevok ..
@klaudiia29 No len tu je hlavný rozdiel v tom, že UPSVaR nemá nič spoločné s materskou- tú ti platí SP a príspevok pri narodení ti platí UPSVaR. Takže ak máš nárok napríklad len na RP od narodenia dieťaťa a ideš to vybavovať naraz, tak ti to aj príde naraz 😉

MA -slsp nabehli už doobeda cca o 10h ☺