Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@majka99999 prosim Ta ,tak to mi pride este materka?Ale ten prispevok pri narodeni mi prisiel
@sonka14 Neráta sa 60% z platu - teda z VZ ale 70%-od 1.1.2016, a to čo ti prišlo sú rodinné prídavky a príspevok pri narodení dieťaťa -tie vypláca UPSVaR, MD vypláca SP - asi príde až v pondelok a tiež to príde zo štátnej pokladnice - všetky inštitúcie ako UPSVaR, DU, ZP, SP majú účty v štát.pokladnici.
BB slsp nabehol
Sorry,to nebol rodicovsky prispevok,ale davka v nezamestnanosti .
unicredit nabehol dnes doobeda
@evittam no šak ja nedostávam matersku ja dostávam len rodičovský príspevok .. a pri prvom dieťatku mi to tiež prišlo spolu naraz 🙂
@klaudiia29 No tak buď je ešte šanca v pondelok alebo potom to ešte nespracovali a príde ti to až v júni. A píšeš, že ti neprišla ešte ani materská a ani príspevok - potom napíšeš, že materskú nedostávaš - no tak sa nečuduj, že si ju nedostala :D. No, "šak" si najskôr ujasni pojmy a potom niečo napíš. 🙂
@evittam no vraj maximálna doba čakania je 30 dní .. divtedy to musia vyplatiť.. a bola som žiadať 28.4. takže musí mi to prísť do 28.5. neskor nie. tak hádam to nabehne teda v pondelok 🙂
@klaudiia29 Doba čakania na ich spracovanie je 30 dní - výplatné termíny majú rovnaké - vždy okolo 15.teho, takže určite ti to nepríde do 28.5. ale ak nie v pondelok tak až s rodičovským za máj čiže okolo 15.6. Ono záleží v tomto prípade aj od šikovnosti tetušky na UPSVaR - ako som už napísala ja som žiadala 9.1. a 15.1 som mala peniaze na účte.....Je aj možné, že niečo v dokladoch im chýba- a to by som si skôr tipla na to, nakoľko ak si žiadala 28.4. tak je dosť divné, že to neposlali - ale možno teda ešte v pondelok....
@evittam dakujem Vám za radu .. a nabudúce . ja sa s Vami bavím skušne .. tak sa mi prosím neposmievajte .. ja sa tiež neposmievam niekomu ako píše.. myslím si že to bolo od Vás nemiestne.. ja nemám 15 .. a ku každému sa snažím normálne správať.. a je rpavda že som o mala lepie napísať.. len vraví sa že žena je 3 roky na materskej .. tak aj príspevok nazývam materskou .. šak niesom jediná určite..
@klaudiia29 Ja sa správam slušne a neposmievam sa...A ak píšem do nejakej témy o niečom tak len vtedy ak tomu rozumiem. Slušne som na to upozornila. Ak si človek nie je istý, tak radšej nech nepíše nič a nezavádza. A čo sa hovorí - to bohužiaľ nikoho nezaujíma. 😉 A ja sa tu snažím pomôcť a poradiť a ešte bude niekto na mňa vyskakovať? No ako väčšinou - "za dobrotu na žobrotu".....Pekný deň.
Slovenska sporitelna prislo ci ?
@evittam ja nevyskakujem .. ja som len napísala že neviem prečo sa mi posmeivať za to ako píšem .. každý píše ako vie .. áno ja som slušne podakovala za to že ste pomohli.. ale dalo sa to aj bez tých pripomienok na moju adresu si myslím .. aj Vám prajem pekný zvyšok dňa...
Mam vub okres ilava a dnes nabehol🙂
Zvolen slsp dosiel 🙂
Bratislava Vub dosiel
@enusko to sa dalo čakať 🙂 .. ale zase kedsi to tak vezmeme ..najlepšie nakoniec :D 🙂
Nie tak az v pondelok
trnava dostal niekto?
@gogolienuska zvláštne. Ako som už písala okolie PB už má a táto Považská furt nič. Dúfam, že v pondelok už na 100 pro prídu lebo už som mala dnes fakt nervy na to.
@anie123 okolie Levíc
Zilina vcera rodicak

@sonka14 no to ti asi prisli pridavky z UPSVARu, materska chodi zo Socialnej poistovne.