Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Myslim,ze hej,jedna banda 🙂
VUB PU konecne
@mishi147 😀 😀
Levoča poštová banka tiež už na ucte
Unicredit Ruzomberok nabehol 😉
vub michalovce nabehlo
@mishi147 Tak len predsa, juchuu 😀
Vub Martin este vobec a uz ma to seriozne vytaca 😠😠😠 clovek potrebuje poplatit ale nieeee ldeze oni maju cas 😡
Trnava VUB mam
Poprad vub?
Trebisov ma niektoo?
Košice ČSOB nabehli okolo 11-tej 🙂
TS akurát teraz nabehli
@adriana1712 Uz nabehli 🙂
Chcem sa opytat do kedy bude chodi rodicovsky prispevok ked 8juna maju 3roky?
Tazke este jun a July dostanem?
dakujem velmi pekne
Zienky potebujem poradit cca 9teho som bola menit aby mi rodicocsky vyplacali sekom pride mi to sekom uz teraz ?? Lebo mila pani za okienkom mi nic nevedela povedat a na ucte a ani sekom mi nic nedoslo alebo kam mam zavolat a informovat sa
@mijo53 napriklad vela zien ma preventivne detsky ucet otvoreny. Taka TB napriklad na detskom ucte pri dietati do myslim ze 7 rokov mozes vyuzivat- 1.Ucet osobne ako disponent 2. Bankomatovu kartu ktoru si treba vypytat ja ju mam napr. 3.SMS notifikaciu to vsetko za 0 eur pokial neplatis bezkontaktne a nedostanes sa tym do minusu na konci mesiaca potom 7 eur za ucet. Ja to mam ako ucet ktory je na rodicovsky nahodou. Ale pouzivaju ho aj zeny ktorym hrozi alebo maju exekuciu. Proste na ten ucet in siahnut nikto nemoze. A IB je tam mozne dat az po 7 rokoch dietata. Inak je mozne spravovat ucet iba zo sukromneho TB uctu. Takze nie kazda zena ma IB a tie sms tiez chodia aj niekedy po 5 hodinach a peniaze su uz na ucte. Je jedno aky maju tie zeny dovod. Proste sa pytaju a cakaju odpoved. Ano ked nabehnu peniaze 16 teho nebudem sa pytam 25 kedy pridu dalsie kedze datumy cca sedia kazdy mesiac ale ak to ulahci cakanie zenam co na to naozaj cakaju tak si myslim ze je ok ak sa normalne opytaju
Ahoje, 13-teho mi prišli prídavky a rodičovský ešte stále nie. Máte s tým niektorá skúsenosť? Neviem či volať na úrad, či do soc. poisťovňe alebo čakať....
Rodičovsky a pridavky chodia spolu
@lenkasvabyova ďakujem, už som tam volala a samozrejme ako na našich úradoch...katastrofa Keď som bola s papiermi, tak všetko bolo v poriadku, síce ma pár krát popreháňali ako to oni vedia, ale nakoniec predsa len. No a dnes? Pani, ale vás tu neevidujeme, boli ste si požiadať o R.Č. ?, ja že ma porazí . Takže niekto zapatroši papiere a mamička s dvoma deťmi nemá čo na práci, tak pôjde zabiť doobedie chodením po úradoch a vybavovať nanovo... Každopádne ďakujem za odpoveď 🙂
@andulll mna tak poprehanali v januari ,pretoze starsi syn dovrsil v novembri 3 roky cize rodicak som dostala posledny v decembri no ale malo mi to pokracovat dalej preto ze mladsi syn mal 1aj 3mesiace a nikto mi nepovedal ze musim nanovo podat ziadost o rodicak a v januari som bola bez rodicaku no proste katastrofa
@lenkasvabyova vsak ale to je samozrejme ze si musela podat ziadost na mladsieho.. je to logicke kedže ziadsot si pisala na meno starsieho syna

Cadca slsp uz su na ucte 🙂