Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 treba byť optimista,aj ked ja tých peňazí navyše nemám.......no hádam prídu pondelok,utorok...... 😀 😀 😀 😀 😀
@anchelita ja sa budem aj modliť aby dnes vec víkend nečakane výdavky a ja 3e v peňaženke
Baby zatial sa lili nepomylila a vsetky okresy dostavaju bud den pred jej terminom alebo v den terminu. Takze az v stredu treba cakat aj ked by potesilo
To fakt ocakavate rodicaky dnes? A nechcete, aby nahodou uz boli prveho v mesiaci?
@alexandra206 mne ties chodi takmako tebe takmuvidime,ked nie dnes tak zajtra hadam urcite
@alexandra206 pretoze 15 vychadza v strede tyzdna 😉 ale kludne cakaj dnes, len potom nezabudni nadavat, ako sa tetuskam nechcelo posielat skor 😉
@moni244 ja tu nemam preečo nadavat potrebovala by surne aby prisiel dnes alebo zajtra ked ne tak enurobim nic
Pnka muzovi chodi tak isto ako mne rodicak a dnes som volala na socialku a povedali ze tak 15,16 bude. Tak uvidime
mne neprišiel nikdy rodičák neskôr ako 14 a ked pondelok vychádzalo 14 tak som mala aj tak. a už vôbec nie 16 teho. no všk áno pn vypláca sociálka
@lissbeth a Janosik chudobnym daval,bohatym bral...skutocne???lebo od neho mi nijdy nic neprislo 😂😂😂😂
@janapk nehovorim ze je zo socialky ibaze mi zakazdym pnka pipne v ten isty den ako rodicak
@miskanikolas hej chapem..len to je skor asi nahoda kedze maju podobne vyplatne terminy 😉
ja som strašne zvedavá či príde dnes.. aj keď osobne si myslím, že pípne v stredu najskôr. Jediný raz sa mi stalo že bol skôr a o bolo pred Vianocmi 😀 😀 ale tak poteší aj v stredu, nie 😅 😅 skôr by som to tipla že posielajú dnes.

baby mne chodi rodicak,pravidelne 13teho okres PN,par krat bol aj 12teho tak nevjem cim to je,mozno podla priezviska,ja som D tak mozno