Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 treba byť optimista,aj ked ja tých peňazí navyše nemám.......no hádam prídu pondelok,utorok...... 😀 😀 😀 😀 😀
Baby musime silno verit ze dnes zajtra priduuu 🙂
@anchelita ja sa budem aj modliť aby dnes vec víkend nečakane výdavky a ja 3e v peňaženke
mohli by prist aj ked mam este nejake supky ale potesili by :P
@petka0202 ahoooooj ako sa dary
@alexandra206 aoj ale fajne ty ako??
@alexandra206 dufam ze pridu ja som ties namizine uz :(
Baby zatial sa lili nepomylila a vsetky okresy dostavaju bud den pred jej terminom alebo v den terminu. Takze az v stredu treba cakat aj ked by potesilo
To fakt ocakavate rodicaky dnes? A nechcete, aby nahodou uz boli prveho v mesiaci?
@moni244 mne chodi kazdy mesiac 13-14 tak neviem prečo vy nemohol prist
mne sa zda ze raz to vyslo 10 teho na piatok a bola az 14 teho
@petka0202ale tak hadam doidu dnes zajtra
@alexandra206 mne ties chodi takmako tebe takmuvidime,ked nie dnes tak zajtra hadam urcite
@alexandra206 pretoze 15 vychadza v strede tyzdna 😉 ale kludne cakaj dnes, len potom nezabudni nadavat, ako sa tetuskam nechcelo posielat skor 😉
@moni244 ja tu nemam preečo nadavat potrebovala by surne aby prisiel dnes alebo zajtra ked ne tak enurobim nic
podla mňa dnes budú posielať tak asi zajtra
Pnka muzovi chodi tak isto ako mne rodicak a dnes som volala na socialku a povedali ze tak 15,16 bude. Tak uvidime
@miskanikolas ale ved rodicak je z upsvar nie zo socialky...
mne neprišiel nikdy rodičák neskôr ako 14 a ked pondelok vychádzalo 14 tak som mala aj tak. a už vôbec nie 16 teho. no všk áno pn vypláca sociálka
Známa robí na upsvar a rodičák vraj posielali až dnes 😉 (ZA)
Uvidime za 15min 🙂 hlavne sa nehadajte
jedno je iste......... bruce wayne bol batman
@lissbeth ???
@lissbeth a Janosik chudobnym daval,bohatym bral...skutocne???lebo od neho mi nijdy nic neprislo 😂😂😂😂
@janapk nehovorim ze je zo socialky ibaze mi zakazdym pnka pipne v ten isty den ako rodicak
10:00 pipne ci nie :D
@miskanikolas hej chapem..len to je skor asi nahoda kedze maju podobne vyplatne terminy 😉
ja som strašne zvedavá či príde dnes.. aj keď osobne si myslím, že pípne v stredu najskôr. Jediný raz sa mi stalo že bol skôr a o bolo pred Vianocmi 😀 😀 ale tak poteší aj v stredu, nie 😅 😅 skôr by som to tipla že posielajú dnes.

baby mne chodi rodicak,pravidelne 13teho okres PN,par krat bol aj 12teho tak nevjem cim to je,mozno podla priezviska,ja som D tak mozno