Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marika1999 ved to som pisala aj ja. Na to tu ta stránka je,len mi už krkom lezú maminy ktoré vyryvaju do žien ktoré sa pýtajú či už došli peniaze a ze by mohli dojst,prostě ta stránka na to je a hotovo a ked sa im nepáči,že sa ženy pýtajú kedy príde nech si vypnú radsej upozornenia ale nech niesu nepríjemné
no dnes uz asi nepridu evri.... dobru noc prajem 😀
@maciatkolulu ak ti to tak strašne vadí .. prečo proste nevypneš upozornenia na túto debatu a nemusíš nič čítať.. Nepochopím, na čo si v tejto téme ak tu nepotrebuješ byť. Možno keby si musela žiť len z tohto príspevku tak tiež by si sem rada chodila plná očakávania ž niekto napíše že dnes. Netreba sa vysmievať, nikdy nevieš ako sa život zvrtne..
Dievcence uz ziadne hadanie a urazky. Dnes sa to rozbehne... Tak uz len cakat....
dnes to určite nabehne už len čakať 2-3 hodiny 🙂
@barny jaj sorry myslela som rodičák, mýli ma to lebo aj u nás stále rozprávajú na rodičák že je to materská inak viem čo je čo :D
Duuuuuufam ze dnes nabehnu
veríme im, veríme 🙂
Ja som uz od zaciatku mesiaca hovorila ze tento mesiac to vychadza na 14 teho cize dnes. Neverim tomu ze 15-16 ... Mozno iny okres ale mne do 14 uz 4 roky chodia peniaze.
@kavicka0709 piešťany 15.06.2016 na účte!
@kikad27 nitra nesklamala - 15.06.2016 na účte.
@lalinko2010 dnes je 14. 😀
@anchelita ani nové mesto nad váhom nesklamalo - 15.06.2016 na účte
@marusia12 ja viem, preto som napísala že 15.06.2016 nasklamalo, lebo tak som to písala, že skôr ako 15.06. to nebude.
V nitre neskôr ako 14 nebolo nikdy aj ked to bol pondelok tak peniaze boli. a tak to aj vychádza NR a ostatné majú prvý deŇ, a iné kraje druhý veď to už písali baby z upsvar
@lalinko2010 ale ja cakam z partizanskeho a to je uz jedno jeden den hore dole len nech dojde
@kikad27 to máš jedno - 15.06.2016
@marika1999 to znamená že 15.06.2016, včera bola uzávierka.
a však uvidíme ja a nejdem hádať mne je to jedno keby prišli aj piatok ja len tak vravím
Dnes nabehnu mozno materske niektorym...nie rodicak 🙂 lebo mne obcas pride materska aj 14....
@baaambulkaa mne chodi 13-14rodicovsky tak myslim ze pride
@alexandra206 tak mne je to jedno, ja nesaliem a necakam kazdu chvilku ci nabehne...nech nabehne aj v piatok, nezblaznim sa 🙂 ale baby z upsvar vravia ze az zajtra vam pridu rodicaky 🙂
@baaambulkaa mne uz pol roka neprisiel 15steho ale tak uvidime
Ja tomu nechapem baby ked dostavam nejakuch 220€ tak to je materska alebo rodicak? Nesmejte sa mi 🙂
@kavicka0709 rodicovsky.
@kavicka0709 203,20 je rodičovský, 23,52 sú rodinné prídavky....
@baaambulkaa 220 je materská nie? tých 20 je rodičák.... či nie? už mám v tom hokej aj ja...
@marusia12 nie 203.20 je rodicovsky a 23,25je rodine pridavky

@marika1999 materska a rodicovska je rozdiel, nechapem ako to niekto moze oznacovat rovnako