Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ty si tu premudrela a vlastne aj minuly mesiac si sa sekla moja kazdeu si pisala ze vtedy a vtedy a kazdy dostal vten den nevychazda ti to niako a neviem vlastne co tu robis ked tu pisu zeny ktore su mamicky my si tu mame pomahat a ne sa povysovat a vysmievat sa ja mam na ucte rodicak maj sa
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prosim zilina niekto ma?
toto je asi najtragikomickejsia diskusia zo vsetkych. Cloveku je az do placu. Hadka otrokov komu otrokar hodi zobracenku skorej 🙄
no tak toto ste vystihli úplne presne :D
@petra2504 si myslíš že keď je na upsvr napísaná výplata 15.06.2016, to znamená výplata 14.06.2016?
tak prisli eeste niekomu?
@alexandra206 zatial pisali iba dve jedna Nitra druha pini Bratislava
* pani
nemá zatial nikto teda okrem tých dvoch dám no neviem či sa mi oplatí isť pozerať do bankomatu lebo ked nabieha tak majú viaceré
Baby,preco sa tu hadate? Ved si nevsimajte,ked aj zrovna ktosi napise hned na zaciatku mesiaca,asi tie peniaze surne potrebuje,uvedomte si,ze niektore ziju len z tejto almuzny a potrebuju poplatit byt,skolku,nakup,...nie aby ste sa podrzali a podporili,pomaly sa tu dourazate.. prijemny den vsetkym! ♡
babi tak co vi este nic
@janapk človek to len vtedy pochopí, ale nie jedna tu napísala že 15-16 prídu a budú sa kočky vadiť, ja si dátum nečítam zo sklenenej gule.
@milacik2014 novy nick, dva prispevky, hm, zeby si niekto robil srandu? Pravopis tomu nasvedcuje
to som si aj j všimla tak to vyzerá že naozaj nabehnu peniaze zajtra
Pozrite je 10.26 a nikto nepise uz by tu bola lavina sprav kde nabehlo. Vyzera to tak ze zajtra to bude. Lili vzdy napise KE a vzdy den pred tym vacsina z nas ma. Takze zajtra babi.
@moni244
@marika1999 kočky kašlať na to, je podstatné že peniaze nabehnú, človeka štve že jedna má 14.06. a druhá 15.06. alebo až 16.06., postavme sa k tomu tak že tým kočkám čo chodia peniaze na poštu tak ich dostanú oveľa neskôr.
@lalinko2010 tak ked ani nevedia, co poberaju, tak ani nemozu chapat vyznam prevodov
@miskanikolas dve už písali že majú na účte.
@moni244 no šak to, to je problém.
Je to trapne kazdy vie ze peniaze pridu 15.a 16.6 tak to uz nerieste 😀
@lalinko2010 pisali mozno maju mozno maju matersku. Ale vacsina nepise nic. Ako pokial sa to do 11 tej nerozbehne co si myslim ze nerozbehne tak to bude zajtra. Aj tak sme s tym ratali.
Och boze tak zajtra uz isto pridu jeden den uz vydrzime
ešte sa mi to nestalo že by som dostala rodičák 15 teho ale stať sa to môže nie každý mesiac je to rovnako ale ved ja to neriešim mne je to jedno len ozaj to je divné
@marika1999 - akoze na to že to neriesis je ozaj vtipne, ze tu už min 3x pises o tom, ze nikdy ti rodicak nedosiel neskôr ako 14 😂😂
však ked vypisovali že príde 16 teho tak volačo som napísať musela nie veď ozaj mi nikdy neskôr neprišiel. a prečo by som to mala riešiť mám iný príjem ako je ten ich smiešny rodičák
Najlepsie uz dnes nic necakat . idem s detmi von a co hlavne ze sme zdravi

@baaambulkaa a načo? nepotrebujem k tomu vedieť nič.... :_D