Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ked posielali peniaze včera,budú na účte zajtra.......ešte 24 hodín.....a máme ich...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja uz mam, slsp, prave prisli
@marusia12 prepac, nechcem ta urazit ani nic ale ak sa chces bavit pozri si komediu alebo sa zabavaj inak. Totiz tu su maminy aj take co nemaju IB a musia chodit pozerat do bankomatu, lebo im ani sms nepride alebo byvaju na dedine kde nieje bankomat pripadne samozivitelky co z tej almuzni musia platit seky , stravu, potreby pre dieta atd....zatial neprisiel KN-okres ☹
@baaambulkaa Nechaj tak - jej je to "šuma fuk"..... 😉 😀
je to bieda ale už jeden deň hore dole 🙂
@evittam uzávierka bola 13.06.2016, výplatená 15.06.2016 na účet ....................
Baby prosím vás prišiel ešte niekomu jedna už písala že jej prišlo
@lilielizabeth20 3 pisali ze im prislo a ostatnym nic. Pridu zajtra
Tri baby napísali,že im došlo a zvyšok akože nič ? :D niečo tu smrdí a ja to niesom !! Čistý odrb ! Dajaké trubky sa potrebovali zabaviť,namotať zvyšok osadenstva v tejto téme !!! Smutné baby,veľmi smutné ! A nechápem zámer !?!
Aj mne prislo na moje cudovanie Ga.zuno
@gogolienuska uprimne? Myslim, ze zajtra.
@marian86 to je zvlastne 4 prislo ostatny nic. Ako nehovorim nic. Mne vzdy chodia do 11 tej max. A neprisli takze ja asi urcite zajtra. Tak ale som rada ze aspon niektore maju
@domca32 pravdaže je to odrb napísal to človek kt. bol registrovaný v júni a ešte aj nitra tak keby mal niekto z NR to už mám aj ja. zámer mi je tiež neznámy asi pobavenie. mne to nerobí problém sadnúť do auta a ísť sa pozreť 10 km do bankomatu ale tí ktorí sa tam musia trepať po autobusoch a neviem ako ešte tým to asi smiešne nepríde.
@marika1999 lebo je to dost rozdiel a najma co sa tyka aj zakonov, pri jednom plati nieco ine a pri druhom tiez nieco ine, treba to spravne pomenovavat, ved ani naftu nenatankujes do benzinoveho auta, aj ked obe su pohonne latky 😉
@marika1999 a hlavne ten človek mi napísal "milú" IP správu, čiže jasná provokácia
Baby ospravedlnujem sa .. to nebola Rodicak... teraz som kukala vypis.. 😒
Môžu sa hanbiť tie dámy dotyčné !!! :( :( nevadí,mne tým neublížili,len to zaváňa nejakou diagnózou :D :D :D zajtra budú prašulky na 100% a nemusia tu dajaké trúby zavádzať nepravdivými info !! My DOBRÉ ŽIENKY si napíšeme,ktorá už máa ktorá nie !!! Jupíí Matafelaaaaa :D
@miskanikolas teraz som kukala IB.. nebola to rodicak.. pomylila som sa.. lebo dosla my taka ista suma 🙂
@moni244 aj ja som dostala IP milú.
@marian86 jediná napísala prepáčte, nie som jasnovidec ale galanta výplatená 16.06. na účet............
@simca444 nielen jednému človeku.....ale tak čo už.
ja si dátumy nevymýšľam... 😉

@kavicka0709 presne, vonku je krásne, svieti slnko naberme vitamín D a prídem dnes z roboty a pôjdem drobcovi kúpiť zmrzlinu.
rodičovský príde, ja mám len PnD.