Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zajtra to uz konečne bude!!!!!😊😊😊
Dobrý večer mohla by som sa Vás spýtať kto ma Tatra Banku , že ako Vám chodi rodičovský príspevok.
@bajka9870 dobry den okolo 9.50 az 10.50 pripisuje tb aspon mne platby s inych bank
@miskanikolas Mne zasa tak okolo 10:00 až 11:00 ale stalo sa mi že aj neskôr prišla okolo 12:00 a 13:00
Zenyyyy dnes to prideeeeee musiii som švorc 😠
Dnes sa uz urcite dockame
@marshmallow nie si sama už len dúfať 🏧
@marshmallow ahoj,jasné,že to dnes dojde 🙂 ako tak čítam koníka posledné 3dni,tak nás asi viaceré zaskočilo,že po dlllllhom čase dostaneme zas 15teho :D aj včera som sa bavilaa s kamoškou a ta tiež chúďa čaka od pondelka 13teho :( DNES TO BUDE ŽIENKY NA STO PRO !!! 🙂 🙂
@domca32 muší dcerka ma zajtra meninky treba daršek kupit 😂😂😂😂😂😂
e
Uz kazdu chvilu cakammmm 🙂
nooo poooj prosiim 10:00 ciiink :P
Toľko čakáme a za deň bude po ňom :D
Možno dneska už nabehne každému treba len dúfať a verit
@lilly0812 môžeš si aj popri 4 hodinách v škôlke nájsť robotu ale prídeš o hmotnú núdzu. čiže radšej robota ako byť na sociálke.
@marika1999 to hej spravim nakup potravim plienky cosi pre babo v bruchu a je po peniazoch
piestany stale nic,to je sila toto,ani vyplata,ani ocr,ani rodicak,clovek len caka,neznasam to kazdy mesiac
Sorry ale mne je to tu riadne smiesne😂😂 jednak to ze sa to tu riesi kazdy mesiac ale hlavne tie prispevky "treba dufat a verit ze dnes pridu" .. " jooj cikni uz!" odpadaaavam 😂😂😂😂
Dostaneme nakúpime,vyplatíme čo treba a môžeme čakať zas budúci mesiac!!😁😁😁😁
@tobnuf neviem co je na tom smiesne ked ma clovek posledne euro v penazenke
tak netreba bytv takejto diskusii ak ti to vadi,vacsina ludi bohuzial zije od vyplaty do vyplaty a nema rezervy a na kazdy rodicak sa caka ako na spasenje,ja to chapem a kto to nechape nech opusti diskusiu a nepise provokacie
Ja osobne som v tejto skupinke a aj mnohych inych nasla mamicky ktorym pomaham s vecami pre deticky alebo obcas aj kupim co treba ak su to overene mamicky viem ako sa takto tazko zije tiez sme to nemali vzdy lahke chvalabohu mam super manzela hoc musi od nas chodit prec do zahranicia no mame vsetko a vieme pekne aj odlozit kazdy mesiac ...
@cica120 asi tak....nie kazdy ma miliony na ucte a bohateho manzela ale to nic zeny....aj nam sa raz skonci rodicak deticky do skolky a sup do praaceeeee
Mne nie je smiesne ze mate posledne euro v penazenke ale tie hlasky .. sa nemusite hned urazit 😂

Preco niektore riesite ine rodiny. Niektore rodiny platia akurat najom a hypo niektore najom a niektore rodiny maju vydavky aj 1000 eur a rodicak im ostava na stravu lieky atd... rieste svoj rozpocet a nerieste inych