Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Levice TB?
Ba TB nabehli
Zeny,maminy kazdy mesiac to iste cakame jak na spasenie tie blbe prachy som si ista ze tamty hore co o nich rozhoduju sa takto nemusia trapit,mna to neskutocne irituje .pochadzam z dediny v ktorej je najvacsia ciganska osada na slovenku a mam pocit ze aj vo svete 🙂oni tak cakat nemusia pretoze su socialne pripady.poniektory sa vyvazaju aj na audi chudaci socky. Drzim vam palce necg to s takym
prijmom nepripadame jak Zobracky.🙂
Brezno Slsp teraz
Ruzomberok-slsp nabohol uz niekomu?...clovek musi cakat na tu smiesnu almuznu ktoru nam posielaju,poplatime a na druhy den clovek nevie ze nejaky rodicovsky vobec bol... :/ ;/
SLSP Žilina, je tam 🙂
Za TB nabehol
@petka2020 mne už prišiel slsp za a tiež mi inak chodí po 10tej tak aj tebe príde 😉
Ba 3 slsp uz mam
TB dubnica nad Váhom prave nabehol
Rožňava, práve nabehli slsp
Ja mám TB a tiež nic
ja stale nic za slsp
Roznava SLSP mam jupiiii
KNM ZUNO akurad prisli
zilina slsp ma niekdo ???ň
Tatra banka piestany teraz prisli peniaze
@petka0202 uz prisli aj mne tak urcite za chvilku nabehnu aj tebe
Liptovský Mikuláš ? 😊
@klaudiia29 zatial nic
@olivka26 prešov až 16.06. 😒
mám
slsp nové mesto nad váhom už máme
@bekusinka ani nehovor. Cigani sú všade. Aj U nás je veľa oni sú králi. Keď začína škola A nevyplatim hneď peniaze čo treba už na druhý deň pani učiteľka napíše dcérke do knižky že to treba platiť. Ale že cigáň nevyplatí celý rok A aj tak dostane zošity ceruzky atď to je V poriadku.z našich peňazí. A že obedy majú za centy A ja platím 30eur mesačne. A ešte pani učiteľka že ona čo ma robiť? To je Slovensko. HANBA.ani neviem predstaviť že čo bude tu O 10rokov možno že už ani tolko.

Prešov?📞