Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
TB este doobeda prisiel
Ani Mbank ešte nič 🙂
Toto je vysmech ja som na materskej p8 16.r ale nic sa nezmenilo hlavne ze kalinak nieje uctovnik a nevie vysvetlit ako mu neprosperujuca firma mohla poslat 230 tisic mali rodicovsky zdvihnut na uroven min.mzdy
no mne este nedosiel volala som tam a zajtra dojde super!
@vydrnik PP až 16.06.2016
Ani mne nic zatial vub a ani neratam zeby prisiel ale mohol by lebo 28.4.som podala ziadost a zatial stale nic. Toto je na nervy
@lalinko2010 ja viem len som odpovedala jednej mamke co ma tiez v Pp Slsp,mne vzdy chodi 16.a ak su sviatky tak skorsie
@pepemommy ano ved aj muž bol v máji 10 dní. ale to je jedno či na začiatku alebo na konci vyplatia to teraz do 20
bože ženy už sto krát sa písalo,že ide o okresy a nie banky
košice bude zajtra
@pepka123 A Mi je kedy na rade, nevies nahodou? 🙂
Dneska už dufam bude na uctoch
no kedy sa to konecne rozbehne 🙂
Tak snad sa to dnes rozbehne aby bol kazdy spokojny 🙂
Ja mam trvale bydlisko v PB a dodnes este stale nic ...... :(
no že vraj ide o okresy, zvláštne ale minulé mesiace som dostavala 14. alebo najneskôr 15. , ale tento mesiac ešte nič nedošlo
no ja tiež zo začiatku chodili 14., potom začali chodiť až 15. už sa mi stalo že mi nabehli aj o 17:00 večer. ale ešte mi nikdy neprišli 16.

@pepka123 to je čo za slovné spojenie asi určite, tak alebo asi, alebo určite