Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Spisska Nova ves nabehol uz rodicovsky pred 13..00 hod. Banka vub caute maminky
Zuno banka PB hura nabehli, to trvalo
zatial nie a pritom som H a mam vub banku.vždy mi chodil 13 - steho a teraz vždy 16-steho.
komarno dosli
poprad, zatial nič
mám smolu ,že som z východu pod Tatrami
LM dosli
VUB MI došiel
TV VUB BANKA dosiel
ja som z PO, tiez nic
VUB MT dnes dosiel
Kezmarok poprad dakto dostal?
@fronculka VUB Poprad prídavky prišli.. /to chodí rovnako ako rodičák/
ano poprad aj kežmarok už mali poobede, cca okolo 16.00
jáj tak to sme asi všetky matky na východe,ako príchu tak rýchlo sa aj stratia,preto ak je možnosť treba mať vedlajší príjem. ja som začala brigádovať v pokladni v kauflande, zarobím cca 100 eur, za 4 vikendy ,ale to stačí
Boze zeny az o pol 4tej som sa dockala nastastie to stihli este pred zatvorenim banky
Zienky kedy zvykne chodit?je to moj prvy,nie zeby suril len v maji som prechadzala z md na rd a materska prisla 158€ a rodicak este nie..neviem ako to funguje
Tak ja som takto prechadzala v aprili 28.4 som o rodicovsky prispevok poziadala a dala komplet papiere a prvy krat mi ho vyplatili 16.6 ale aj za zvysne dni v aprili a za maj
@petulda333 kazdy mesiac od cca 13-ho do 16-17--podla toho ako to spadne na dany mesiac/ vikend ne vikend, sviatok...
@vierockamatkova a kde si nosila papiere?ja som sla na socialku v den kedy koncila rd,ona mi dala vypisat ziadost o rodicak a to bolo vsetko,nikam inam som nesla
@marian86 cize moze byt ze pride az o mesiac?lebo uz je 20 a nic