Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Spisska Nova ves nabehol uz rodicovsky pred 13..00 hod. Banka vub caute maminky
zatial nie a pritom som H a mam vub banku.vždy mi chodil 13 - steho a teraz vždy 16-steho.
jáj tak to sme asi všetky matky na východe,ako príchu tak rýchlo sa aj stratia,preto ak je možnosť treba mať vedlajší príjem. ja som začala brigádovať v pokladni v kauflande, zarobím cca 100 eur, za 4 vikendy ,ale to stačí
Boze zeny az o pol 4tej som sa dockala nastastie to stihli este pred zatvorenim banky
Zienky kedy zvykne chodit?je to moj prvy,nie zeby suril len v maji som prechadzala z md na rd a materska prisla 158€ a rodicak este nie..neviem ako to funguje
Tak ja som takto prechadzala v aprili 28.4 som o rodicovsky prispevok poziadala a dala komplet papiere a prvy krat mi ho vyplatili 16.6 ale aj za zvysne dni v aprili a za maj
@petulda333 kazdy mesiac od cca 13-ho do 16-17--podla toho ako to spadne na dany mesiac/ vikend ne vikend, sviatok...
@vierockamatkova a kde si nosila papiere?ja som sla na socialku v den kedy koncila rd,ona mi dala vypisat ziadost o rodicak a to bolo vsetko,nikam inam som nesla