Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mam VUB a stále mi nič neprišlo
takže už viem prečo mi nič nenabehlo, môj úžasný manžel mi to totiž nechal pozastaviť
@habibi78 skusim skratenu verziu, s manželom sme od 10/2011 v rozvodom konaní a stále nie sme rozvedení, je to odročené na neurčito, manžel si vybavil predbežné opatrenie a podplatená sudkyna mu to podpísala aj napriek tomu, že ja som ešte predtým podala na manžela trestné oznámenie za sexuálne zneužívanie môjho postihnutého syna, takže on osobne išiel s tým predbežným opatrením na UPSVR a tam mi nechal pozastaviť....a mimochodom dva mesiace som svojho syna nevidela a bráni mi stretávať sa s ním
@habibi78 ja som na adrese trvaleho bydliska, ja som so synom bola niekolko dní v krízovom centre, on tam prišiel aj s policajtami a s tým predbežným opatrením a syna mi nasilu zobral, takže keď ja som sa vrátila domov tak zbalil synove a svoje veci a odsťahoval sa na neznáme miesto, odvtedy som syna nevidela, a pritom mi 16.7.2013 súd schvalil stretávanie sa so synom v utorok sobotu a štvrtok v určený čas, lenže manžel mi ho mal priviesť domov v určenom čase, čo zase neurobil, musela som podať ďalšie trestné oznámenie za marenie uradneho vykonu
to je neskutocne, co sa v tomto state deje!!!!!! Fuj, je mi na bliti, ked mas peniaze, mozes vsetko, fuj 😝
@sharlotta 😝 mne tak isto, pretože ho sexuálne zneužíva aj svokor a riaditel firmy v ktorej môj muž pracuje, takže na všetkých o ktorých viem som podala trestné oznámenie, ešte to nie je uzavreté, bude sa robiť znalecký posudok, ktorý to mal potvrdiť, ale medzitým si tí hajzli s ním môžu robiť čo chcú.... 😝 😝 😝 😝
Baby co myslite kedy nam nabehne rodicovsky?az v stvrtok?:'-(
@janulka88 ja očakávam štvrtok 😎
tiez cakam vo stvrtok ale mohol by aj zajtra, idem ku kadernicke 😀
baby, ja dostanem teraz 1.krát... to každému príde okolo 15.,16., alebo záleží kedy som nastúpila na MD?
ja ocakavam dnes najneskor zajtra.aj v cechach mi meskali ale dnes uz prisli tak aspon nieco.inak to urobilo to ze 12 vyslo na pondelok a v piatok bolo velmi skoro este.
@mahulenka87 to je jedno kedy si nastúpila na MD, mne chodí väčšinou 14. niekedy aj 13-tého 🙂
@mahulenka87 to zalezo do oresu, resp pobocky uradu kedy posielaju..kazda inak
@mahulenka87 *okresu
Ahojte mamicky,prestahovala som sa prednedavnom z CR, ako tu chodi rodicak?je mozne zeby na ucet nabehol uz dnes? Mam SLSP, moze mi niekto dat vediet?dakujem

Mne nabehla včera, mam VUBku