icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

strakovakatka
16. júl 2013

Mne nabehla včera, mam VUBku

le_to
18. júl 2013

mam VUB a stále mi nič neprišlo

le_to
24. júl 2013

takže už viem prečo mi nič nenabehlo, môj úžasný manžel mi to totiž nechal pozastaviť

habibi78
24. júl 2013

@le_to ako nechal pozastavit??

le_to
24. júl 2013

@habibi78 skusim skratenu verziu, s manželom sme od 10/2011 v rozvodom konaní a stále nie sme rozvedení, je to odročené na neurčito, manžel si vybavil predbežné opatrenie a podplatená sudkyna mu to podpísala aj napriek tomu, že ja som ešte predtým podala na manžela trestné oznámenie za sexuálne zneužívanie môjho postihnutého syna, takže on osobne išiel s tým predbežným opatrením na UPSVR a tam mi nechal pozastaviť....a mimochodom dva mesiace som svojho syna nevidela a bráni mi stretávať sa s ním

habibi78
24. júl 2013

@le_to prepac, ale to je vuuuuuuuuuuuul....slusne povedane....je mi to luto....toto sa nerobi sakra!!!!!! 😖
maly zije s nim?

le_to
24. júl 2013

@habibi78 ja som na adrese trvaleho bydliska, ja som so synom bola niekolko dní v krízovom centre, on tam prišiel aj s policajtami a s tým predbežným opatrením a syna mi nasilu zobral, takže keď ja som sa vrátila domov tak zbalil synove a svoje veci a odsťahoval sa na neznáme miesto, odvtedy som syna nevidela, a pritom mi 16.7.2013 súd schvalil stretávanie sa so synom v utorok sobotu a štvrtok v určený čas, lenže manžel mi ho mal priviesť domov v určenom čase, čo zase neurobil, musela som podať ďalšie trestné oznámenie za marenie uradneho vykonu

habibi78
24. júl 2013

@le_to moje nervy....dievca zlate...posielam ti obrovske objatie.... bojuj.... hajzel jeden spinavy fuj fuj, jaaaaaaaaaaaj, tlak sa mi dvihol prepac...

le_to
24. júl 2013

@habibi78 ĎAKUJEM 🙂

habibi78
24. júl 2013

@le_to nemas za co....kludne sa ozvi kedykolvek...

sharlotta
24. júl 2013

to je neskutocne, co sa v tomto state deje!!!!!! Fuj, je mi na bliti, ked mas peniaze, mozes vsetko, fuj 😝

habibi78
24. júl 2013

@sharlotta cakas babo???? 🙂 🙂 🙂

le_to
24. júl 2013

@sharlotta 😝 mne tak isto, pretože ho sexuálne zneužíva aj svokor a riaditel firmy v ktorej môj muž pracuje, takže na všetkých o ktorých viem som podala trestné oznámenie, ešte to nie je uzavreté, bude sa robiť znalecký posudok, ktorý to mal potvrdiť, ale medzitým si tí hajzli s ním môžu robiť čo chcú.... 😝 😝 😝 😝

sharlotta
24. júl 2013

@le_to silno ti drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a nech sa to co najskor vyriesi.

le_to
24. júl 2013

@sharlotta ĎAKUJEM 🙂

marwa
12. aug 2013

Baby co myslite kedy nam nabehne rodicovsky?az v stvrtok?:'-(

janulka88
13. aug 2013

@marwa ja ocakavam ze az v piatok, lebo mne vacsinou 16teho chodi, malokedy 15teho

melindacicusik
13. aug 2013

@janulka88 ja očakávam štvrtok 😎

solinkarka
13. aug 2013

tiez cakam vo stvrtok ale mohol by aj zajtra, idem ku kadernicke 😀

mahulenka87
13. aug 2013

baby, ja dostanem teraz 1.krát... to každému príde okolo 15.,16., alebo záleží kedy som nastúpila na MD?

emilia25
13. aug 2013

ja ocakavam dnes najneskor zajtra.aj v cechach mi meskali ale dnes uz prisli tak aspon nieco.inak to urobilo to ze 12 vyslo na pondelok a v piatok bolo velmi skoro este.

biancarv
13. aug 2013

@mahulenka87 to je jedno kedy si nastúpila na MD, mne chodí väčšinou 14. niekedy aj 13-tého 🙂

solinkarka
13. aug 2013

@mahulenka87 to zalezo do oresu, resp pobocky uradu kedy posielaju..kazda inak

solinkarka
13. aug 2013

@mahulenka87 *okresu

mirkacik
13. aug 2013

@emilia25 tebe uz prisli peniaze ?

emilia25
13. aug 2013

@mirkacik slovenska materska mi este nedosla ale hadam kolo jednej mi pipne sms a ked nie tak isto zajtra.mne este posielaju cesi dorovnavajucu davku tak ta mi uz prisla.

mirkacik
13. aug 2013

@emilia25 aha..myslela som ze uz vam nabehla ta nasa almuzna 🙂

emilia25
13. aug 2013

@mirkacik dam vediet ked mi pipne ja na nu tiez cakam jak na spasenie.

majkank
13. aug 2013

Ahojte mamicky,prestahovala som sa prednedavnom z CR, ako tu chodi rodicak?je mozne zeby na ucet nabehol uz dnes? Mam SLSP, moze mi niekto dat vediet?dakujem

rora
13. aug 2013

@majkank ja mam slsp a dnes urcite este nepridu (pozeram na ucet kazdu chvilu), tipujem ze pridu 15teho