icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

petulda333
20. jún 2016

@marian86 sak ja viem ze som,len som sa spoliehala nato ze to fakt staci na socialke riesit,lebo uz v aprili mi to tak povedala...no co..poucena uz som..dakujem ti

marian86
20. jún 2016

@petulda333 zajtra tam skoc a vypitaj si potvrdenie ze si brala matersku od-do... potom chod na urad a podaj ziadost.. budes musiet vyplnovat viacej papierov, ak pekne poprosis tetu pomozu ti s vyplnovanim, ak nebudud mat vela ludi... ak nie zober domov a napis mi IP... pomozem ti vyplnit 😉

vierockamatkova
20. jún 2016

Tak oni su tam trafeny ja ked som si prisla po potvrdenie na soc.o ukonceni md tak pani namna vyletela ze co to mam za matersku tak som sa zhlboka nadychla a povedala jej nech sa nehneva ale nech mi definuje typ materskych v sr a potom nech mi kladie priblble otazky tak sa zhacila a dala mi co som potrebovala no samozrejme kym to hladala v pc tak to trvalo zeby to aj dieta v ms skor naslo nieto p4acovnik kt.s tym robi no medzitym tam vosla tehotna mamicka a samozrejme na drzovku ju vyhodila ci nevidi ze tam je este klient pritom tam bola este 1pani co ju mohla vybavit ja jej nadriadena tak ma hodinovu vypoved

petulda333
20. jún 2016

@marian86 dakujem krasne za pomoc

petulda333
20. jún 2016

@vierockamatkova ani mi nevrav,zacala som brigadovat tak som sla na socialku ci vobec smiem popri md brigadovat atd..ona ze hej..pytam sa jej ako to je s dochodkovym ze som pocula ze sa musim odhlasit ked brigadujem,ona nie nie to dakedy bolo..ok sla som prec..ked som bola ukoncit md tak mi pani vravi ze nech si dam skontrolovat dochodkove,pojdem tam a hned ma sfukla ze ci chcem oklamat stat ze mam dochodkove od statu aj od zamestnavatela..no mala som dost..taky pristup je fakt hroza

step13
20. jún 2016

@marian86 áno to viem že 28 dni 😀 no mohla som si myslel že tara zasa juj😞

step13
20. jún 2016

@marian86 inak dakujem .😀😀

vierockamatkova
20. jún 2016

Baby ked otvorite stranku upsvr tak tam najdete komplet info

petulda333
21. jún 2016

@vierockamatkova
@marian86 tak zienky uz to mam vybavene,samozrejme moja ziadost a potvrdenie o md boli na socialke v ,,mojej zlozke,,dnes tam bola ina pani a vravi mi ze nechape preco to tam je a hlavne odkial jej kolegyna mala tu ziadost..dakujem vam za pomoc

marian86
21. jún 2016

@petulda333 no som myslela ze je tam nejaka truba 😀 a bola si uz na urade?

petulda333
21. jún 2016

@marian86 ano bola,povedala mi ze nevie ci sa to vyplaca spatne a ze ked zisti ozve sa,ale pozeral som na nete takze 6m spatne sa da vyplatit

marian86
21. jún 2016

@petulda333 jasne ze sa vyplati spatne.. vsak rodicak sa plati tiez spatne.. bozeeee.... na co tam pracuju ? :_D

petulda333
21. jún 2016

@marian86 ona mi nevedela povedat ci mi daju aj za maj ked som prisla az teraz...no na urade bola taka mlada,mladsia nez ja,niekedy mam pocit ze tam zamestnavaju hocikoho

vierockamatkova
21. jún 2016

Mali by tej uradnicke na socialnom zrazit odmeny asi je tam len do poctu hlavne ze to mas vybavene

petulda333
21. jún 2016

@vierockamatkova a tak zas aj ja som urobila chybu,ze som si to nezistila skor.ta pani co tam bola dnes bola dost mimo z toho ze tam boli moje papiere,tak mozno to bude mat dohru nejaku.ale uz to mam..dakujem

preshibana
21. jún 2016

@pepka123 Ano, v ten den...len som mimo SR momentalne a tam mi to slo dlhsie...😯

ivanusko
26. jún 2016

Ahojte. Ja poberam RP 226,72centov zo vsetkym. Otazka:ktoreho v mesiaci vam vzdy nabehne na ucet????

marian86
26. jún 2016

@ivanusko odpoved..vzdy inak...od 14- ho do 17 ho urcite mame vsetky...

ivanusko
26. jún 2016

Dakujem. A ako je to s porodnym???? Tento mesiac som dostala rodicovsky,,,ale porodne este nie. Maly sa mi narodil8.5.2016 8.6 som vybavovala vsetko. Rodicovsky som dostala,,,ale porodne este nie. Ako to vlastne je????

babatinko666
26. jún 2016

@ivanusko Uzavierky su tusim v strede alebo koncom mesiaca, takze porodne dostanes az v juli ak si to vybavovala toho 8.6.

marian86
27. jún 2016

@ivanusko porodne mozes ziadat ak dieta dozilo 28 dni...ak si ziadost stihla podat do 10.juna pravdepodobne dostanes teraz v julo

ivanusko
27. jún 2016

Ano stihla som to bsetko som vybavila8.6

mamicka28
28. jún 2016

babule,...mimo temu vie ale kolko dni asi moze trvat prevod penazi z anglickeho uctu na slovensky? dakujem za odpoved

klya
28. jún 2016

@mamicka28 Na toto sa asi nedá jednoznačne odpovedať, zrejme závisí od banky. Ja to mam tak, že ak zadá prevod dopoludnia, nabehnú ešte v ten deň. Takže rýchlejšie, ako medzi bankami na Sk 🙂

lenkasvabyova
28. jún 2016

@mamicka28 mne tiez ak zadá prevod doobedu tak v ten deň a keď poobede tak na ďalší deň 🙂

lilly
1. júl 2016

Kosice a Kosice okolie - 14.7. 😉

lalinko2010
1. júl 2016

@babatinko666 uzávierky sú na začiatku mesiaca, do toho 10-11 v mesiaci, zvyknú byť posielané ešte Epoukazy, to je tak koncom mesiaca, ale to len výnimočne.

lalinko2010
1. júl 2016

@vierockamatkova spýtam sa - čo sú to odmeny?????
obyčajný rádový pracovník nevie čo sú odmeny, nakoľko si ich nevšimne na výplate, o odmenách vedia len vedúci, pretože tí ich aj dostanú, na rádového pracovníka nezostane...

jonki
1. júl 2016

@lalinko2010 negeneralizovala by som to. Nie je tomu tak vsade.

feriha01
1. júl 2016

Mamicky tento mesiac budu podla vas uz piatok 15 Teho Alebo 18 teho rodicaky na uctoch? Dakujem