Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ivanusko tych 829€, moja kamoska dostala viac-ma dvojicky a tamta tvoja kamaratka tam mala urcite dva rodicaky v tom, lebo naozaj porodne je pevne pre kazdeho.
@bubka12345 ano uz viem☺
@ivanusko No prepáč, ale mám taký pocit, že jediná nechápavá si tu ty - pýtala si sa na sumu pôrodného nielen dnes-odpoveď som ti dala - minimálne 2x a dnes sa pýtaš na to isté-znovu ti odpoviem a napíšem sumu a aj tak sa spýtaš niekoho iného na to isté aj keď dostaneš poriadnu odpoveď? 😕
@ivanusko ved ty furt riesis to iste dokoliecka, ako to bolo aj s datumom rodicaku tento mesiac, nenechala si si vysvetlit datum ani tymi, co tam robia, lebo si nieco pocula a teraz riesis porodne a furt dokoliecka to iste si nenechas vysvetlit, pritom staci google a mas to za minutu, ale ty nie, lebo niekto mal ine a tak to budes riesit stale dokoliecka ako verklik
ojoj... toto mi uz pride ako nejaka tragi komedia... :-d staci otvorit a natuknut par slov do Googla a je tam vsetko vysvetlene... a nie dat na rady od kamosov.. + zaujimave ze teraz hlada iba niekto kolko je eu to a to.. ked uz vsetko je vyplatene.... 😖
@bubka12345 ahoj,no mne dnes prislo psanicko,ze mam.zavolat 25.7. Ale ja.som.volala hned,pani,pod ktoru patrim ma dovolenku,ale zistili mi,vraj som.nedodala rodny list...odniesol ho tam moj muz,hned ako mu ho vystaviki..tak neviem,kde sa stala chyba a preco im doteraz nechybal
@arwen88 aha zaujimave, mna sa na rl pytali, ale ja uz dom dostala par materskych..
@bubka12345 ja som na materskej od zaciatku marca a rodila som v.aprili...tak neviem,ako.je mozne,ze im doteraz nechybal..nasvana som,lebo.viem,ze sme.im ho dali.a mne teraz bude.jeden.mesiac.chybat materska

@bubka12345 a kolko si dostala porodne???