icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

ivanusko
18. júl 2016

@bubka12345 a kolko si dostala porodne???

evittam
18. júl 2016

@ivanusko Koľko si dostala - ak 1056,58 Eur - tak je to v poriadku - RP+prídavky+pôrodné...

evittam
18. júl 2016

@ivanusko Prepáč, ale ty naozaj nechápeš, že každý rovnako?! 829,86 Eur! 😅 😕

moni244
18. júl 2016

@ivanusko preco furt davas na reci inych? Sumy su rovnake pre kazdeho, tak tu uz tolko nemudruj

evittam
18. júl 2016

@moni244 No asi preto lebo je to jednoduchšie - a sem napísať dokáže ale dať si otázku a nájsť si to napríklad cez Google to už nie...... 😉 😀

moni244
18. júl 2016

@evittam ona si furt pojde svoje, ako verklik, nechce pochopit zaklad a to uz asi druhy krat, ona si nieco zmysli/pocuje a uz si ide svoje

ivanusko
18. júl 2016

@evittam ano tolko....len ti pisem ze sesternica kolko dostala ale moze to byt ze mala narok na 2RP.......ok nehadam sa

bubka12345
18. júl 2016

@ivanusko tych 829€, moja kamoska dostala viac-ma dvojicky a tamta tvoja kamaratka tam mala urcite dva rodicaky v tom, lebo naozaj porodne je pevne pre kazdeho.

evittam
18. júl 2016

@moni244 No veď ja som jej napísala minimálne 3x sumu a ešte aj tak sa spýta znovu a inej osoby na to isté........ 😀 😀 😀 😀 😀 A ja z nej robím "hlúpu".....No čo už.....

moni244
18. júl 2016

@evittam co uz 😀

evittam
18. júl 2016

@ivanusko No kľudne sa môžeš aj hádať - proste tie sumy nepustia - nedostaneš ty niečo iné ako tvoja sesternica, kamoška, suseda v tej istej situácii ako si ty.... 😉

ivanusko
18. júl 2016

@moni244 ty si tiez nechapava???? Len som pisala ze kolko sesternica dostala...ale uz je to vysvetlene. Boze😱

ivanusko
18. júl 2016

@bubka12345 ano uz viem☺

ivanusko
18. júl 2016

@moni244 teba sa nikto nic nepyta..tak ma nelomentuj dik

evittam
18. júl 2016

@ivanusko No prepáč, ale mám taký pocit, že jediná nechápavá si tu ty - pýtala si sa na sumu pôrodného nielen dnes-odpoveď som ti dala - minimálne 2x a dnes sa pýtaš na to isté-znovu ti odpoviem a napíšem sumu a aj tak sa spýtaš niekoho iného na to isté aj keď dostaneš poriadnu odpoveď? 😕

ivanusko
18. júl 2016

@evittam ty pises inak aj niekto iny mi povie ine....tak nvm..... Ale uz je vysvetlene uz sa tym nezaoberajte

moni244
18. júl 2016

@ivanusko ved ty furt riesis to iste dokoliecka, ako to bolo aj s datumom rodicaku tento mesiac, nenechala si si vysvetlit datum ani tymi, co tam robia, lebo si nieco pocula a teraz riesis porodne a furt dokoliecka to iste si nenechas vysvetlit, pritom staci google a mas to za minutu, ale ty nie, lebo niekto mal ine a tak to budes riesit stale dokoliecka ako verklik

evittam
18. júl 2016

@ivanusko Stačí "ujo Google" a stránky ministerstva práce a sociálnych vecí- a nie sa držať "JPP".... Ale to už je tvoja vec. Ja som sa ti snažila len pomôcť....
A maximálne súhlasím s
@moni244

ivanusko
18. júl 2016

@moni244 nekomentuj ma uz som ti povedala ci nie???? Nechapes ci co?????

ivanusko
18. júl 2016

@evittam uz to ne-ro- zo- be- raj ci este ako vam to mam napisat.....pre boha furt a furt svoje....dobre vysvetlilo sa to v poriadku....

moni244
18. júl 2016

@ivanusko co prskas?

ivanusko
18. júl 2016

@moni244 ☺ ved uz to nechaj tak.....

marian86
18. júl 2016

ojoj... toto mi uz pride ako nejaka tragi komedia... :-d staci otvorit a natuknut par slov do Googla a je tam vsetko vysvetlene... a nie dat na rady od kamosov.. + zaujimave ze teraz hlada iba niekto kolko je eu to a to.. ked uz vsetko je vyplatene.... 😖

evittam
18. júl 2016

@ivanusko No vidíš, aké je to len príjemné..... 😝

ivanusko
18. júl 2016

@evittam uz prosim ta nekomentuj ci ako vam to mam napisaat po japonsky????? Ci ???

arwen88
18. júl 2016

@bubka12345 ahoj,no mne dnes prislo psanicko,ze mam.zavolat 25.7. Ale ja.som.volala hned,pani,pod ktoru patrim ma dovolenku,ale zistili mi,vraj som.nedodala rodny list...odniesol ho tam moj muz,hned ako mu ho vystaviki..tak neviem,kde sa stala chyba a preco im doteraz nechybal

bubka12345
18. júl 2016

@arwen88 aha zaujimave, mna sa na rl pytali, ale ja uz dom dostala par materskych..

arwen88
18. júl 2016

@bubka12345 ja som na materskej od zaciatku marca a rodila som v.aprili...tak neviem,ako.je mozne,ze im doteraz nechybal..nasvana som,lebo.viem,ze sme.im ho dali.a mne teraz bude.jeden.mesiac.chybat materska

evittam
19. júl 2016

@ivanusko Sme na verejnom fóre vo verejnej diskusii -môžem komentovať čo len chcem, kedy len chcem a ako len chcem.