Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010. Ako nic proti uradnickam ale tie nase su odoorne a neochotne
Ja mam vub a min.rok mi 2x prisiel rodicak 12 teho..tiez potrebujem prachy a tento mesiac to na ten.just pride az 15.teho stal by sa zazrak keby 12.teho 😀
@alexandra206 ono keď sa chce tak sa to dá spraviť aj v deň spracovania, nie je problém, ale niektorá si povie mám 30 dní na vybavenie....bez komentára ak sa hovorí. ako som písala, je to o ochote.
@katarina8112 stal by sa zázrak a ani ja mu neverím, ale uvidíme 11.08. 😎
Akosi to tento mesiac vyzerá ze všetci az 15-teho
@zuzka0405 no šak minulý mesiac boli "vianoce"
@lalinko2010 peniaze nie pracovnicky posielaju...oni iba robia uzavierku, a poslu to dalej
aaach zeny co by som ja bez vas robila 😀
tentokrat vas nepotesim, kedze by ste ich najradsej mali uz 12-teho..
Kosice a Kosice - okolie -16.8. 😉
tento mesiac to vyzerá na 15 - 16. 8.
@marian86 ja viem že nie pracovníčky posielajú peniaze, na to je kompetentná osoba ktorá pustí proces zabezpečenia výpaty dávok, my robíme uzávierku, čo bolo povolená na výplatu to odíde, čo nie to ostane nepustené a odoslané o mesiac neskôr.
Ahojte viem ze chodi rodicov prisp 15 teho niekedy sa stalo ze som mala skorej ale nie rodicak iba ten bonus co sa dostava lebo mam fve deti
Komu ten bonus chodi skorej a kedy?
mamičky chcem sa spýtať,16 júla mal syn 3 roky,dostanem ešte rodičovský za celý mesiac júl,alebo iba časť t.j.do toho 16.júla.....a chcem sa spýtať do kolkých dní sa mám prihlásiť na zdr.poisťovňu,ak si chcem predlžiť rodičovskú neplatenú?malý mal 3 roky v júli....mne povedali že stačí koncom augusta,kedže malý ide na 4 hodiny denne do škôlky od septembra....dakujem....
Ahojte v piatok som bola riesit nejake veci na BA 1,3 Upsvar a pracovnicka povedala ze 15 teho mi pride rodicovsky s rodinnymi tak aby ste vedeli.
Prisiel niekomu rodicak alebo len ten bonus co chodi ?ja mam dve deti malu som zahladila ze bude doma
@pustnykvet rodicak bude aaz buduci týžden pondelok-utorok
@marian86 to môžte písať 800 krát že príde v pondelok aj tak povedia že príde v piatok čo už no.
@marika1999 ja viem.. 😀
RD ma byt pondelok utorok
@pustnykvet aj čítaš, čo sa tu píše? a o akom bonuse furt točíš? je 8.8. to už chceš nebodaj rodičák mať na účte?
@marika1999 alebo sa už v pondelok 8.8. pýtať, či došiel
@pustnykvet O akom "bonuse" stále píšeš?! Dostávať môžeš rodičovský príspevok a rodinné prídavky - vyplácajú to naraz vždy okolo 15.teho v mesiaci.
@evittam niečo mi ušlo?? nejaky bonus?? 😀 😀
@sardinka335 Noooo, uvidíme možno s dozvieme niečo nové, že čo sme mohli dostávať... 😝
@evittam
@sardinka335 a zrazu je ticho 😀 sama nevie, čo berie, ale hlavne, že na to čaká 😀 😀

@alexandra206 tak to je o ochote pracovníčky.