Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
topolčany otp banka nabehli 🙂
@dominika1250 za júl dostaneš rodičovský, aj keby sa drobec narodil 01.07..
oni to potvrdenie o materskej potrebujú lebo rodičovský dostaneš teraz na mladšieho.
Nitra tb na účte
Tatra banka Senec teraz.
Prosim KNM Zilina ma niekto
@nickoleta KE zajtra
@sabinka777 GA zajtra
@marian86 ani ja sa nechcem hadat. Mne pani na urade, tvrdila, že v pondelok prídu na účet určite, aj na recepcii mi povedala, že v piatok posielali, dnes by mali prísť tak ja už neviem. Ešte sa chcem spýtať čo má KE spoločné s TN krajom? Východ a stred Slovenska sú od seba dosť ďaleko, ako môžeme mať naraz?
Dubnica Poštová banka práve teraz..
dam sem este raz, sice pre niekho je to aj tak na nic, lebo trvdi to co chce 😀
@lilly0812 ja nechapem uz teraz neska dostaneme ga alebo az zajtra
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sabinka777 gA ZAJTRAAAAAAAAA
@domca32 áno aj mi prišli 🙂
Náhodou niekto pb-pu???
Roznave ešte nič.slov.s
@marian86 a vranov a medzilaborce
@nikolienka28 aj mne normálne neviem čo si nimi od radosti 😀 určite ak budú tak len zajtra a či vôbec už sa mi totiž stalo že som ich dostala na účet až 17.teho
Nmnv nabehli 10.40 raifass.
@marian86 mám pocit že zbytočne vypisuješ ty a aj ja, to je ako hrach na stenu hádzať...
a ona sa neospravedlní.....nemá prečo.
@martina054 to netusim, ale ked dozviem /od teba/ doplnim :_)
@alexandra206 mne teraz nabehol som od bytce
@marian86 ďakujem. Ospravedlňujem sa lebo sa nechcem hádať. Podľa tej tabuľky prvý deň má viacerovo miest z TN kraja takže nevidím dôvod prečo by aj naše mesto nemohlo mať keďže je tam Dubnica nad Váhom, Trenčín aj Žilina. Je to akosi divno rozdelené. Minulý mesiac som mala na účte ten prvý deň. Chodí si to ako chce sa mi zdá. Viem čo mi 10teho povedala na ÚPSVaR, že v piatok posielajú takže nevidím dôvod prečo by mali prísť až 16teho
@martina054 Medzilaborce 16.08.2016
@fulmekovaveronika ja zatial nic cakam
@lilly0812 píšem ešte raz my sme posielali 11.08. a na účte sú 15.08. a keďže u vás posielali 12.08. tak na účte sú 16.08.

Brezno určite až zajtra Dnes už pochybujem už by boli...takže ešte si počkáme