Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@gogolienuska ešte nič
@fulmekovaveronika KnM 15.08.
@lalinko2010 nevies MArtin kedy
@lilly0812 ešte stále je 15.08., po polnoci bude 16.08., takže 16.08. nabehnú.
@marian86 Martin 16.08.
@lilly0812 šikovná úradníčka, keď aj maily posiela o odoslaní peňazí, ešte raz na účte vyplatené 16.08.2016
Prosim knm ma niektou uz ja zuno a nic
lalinko2010 poprosím ta Rimavská Sobota až zajtra? Ďakujem pekne 🙂
@lalinko2010 kežmarok neviete kedy ďakujem
Senec Csob už ma
@lulupilatova ano viem, lebo to som pisala odtial ako baby dali info... vycucat z prsta neviem
@lalinko2010 poprosím ta RimavskáSobota až zajtra?ďakujem pekne 🙂
@lulupilatova a inak nehladaj podla Banke ale podla okresu.. ked uz
Toto citat je normalne radost, niektore slecinky by sa mali vratit do skoly a naucit sa citat s porozumenim 😀 to si nemozte najprv precitat, kto uz dostal? Lebo 5-6 dotazov na to ktore mesto a ziadne take, ktore uz dostali 😀 ved to uplne straca zmysel tejto diskusie.
Košice vub nabehlo 11:06
@lalinko2010 ja sa ti normalne cudujem, by som sa na ne vykaslala a nic im nepisala, aj tak su mudrejsie a vedia viac nez ty
@lulupilatova ja som len odpovedala ze nehladaj podla banky..
Však materská či rodičovský vám nabieha v polovici mesiaca +-1den tak nechápem tú hystériu niektorých , že ona už má a ja ešte nie... možno to záleží aj od banky
Ak sa čo o len trošku dá spravte si 20€rezervu na preklenutie toho 1dna . A bude to v pohode. Ja na materskej nie som,ale mám rezervu 50€ na účte ak by výplata meškala a je to v pohode.
@lilly0812 socialne davky sa posielaju v drvivej vacsine pripadov s dvojdnovou splatnostou.. je to proste tak dane, ze tak sa to ma robit.., je to tak dane nasimi internymi normami.. to znamena, ze ak uradnicka na oddeleni ekonomiky robi hromadny prikaz na uhradu /cca 40 000 poloziek naraz/ 12.8., zadava datum splatnosti 16.8. a v ten den su davky pripisovane na ucty klientov. Tu nejde o to, ze banka realizuje prikaz do 24 hodin, takze od 12.8. nie na dalsi pracovny den, teda 15.8. su davky na ucte, ale su na uctoch v den, kedy bola zadana splatnost pri zadavani toho prikazu, teda v tomto pripade 16.8.

@lilly0812 vies co je cudne, ze kazdymesiac pises dookola to iste, a nemas pravdu 😀