Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenkasvabyova co vam nabehlo materska?alebo rodicak lebo rodicak ma byt az zajtra
@julka31111 rodicak aj prídavky
Nove mesto nad vahom uz niekto ma???
Kežmarok a Rimavská Sobota - 16.08.
@lenkasvabyova hm cudne :-P asi pojdem kuk do bankomatu 😉
Tak aj Brezno by malo mať už
@lilly hádam to pochopia, ale veľmi tomu neverím!
super si to vysvetlila!
BA uz nabehol
@lalinko2010 no uz som to nevydrzala.. 😀 inak sa nezvyknem k tomu vyjadrovat.. no snad je to napisane zrozumitelne 🙂
@lilly ja som pochopila, ale príspevok si skopíruje - ak môžem, lebo ak niekomu vysvetlíš po lopate nepochopí ale ak niekomu to vysvetlíš cez 25 možných krokov tak hádam pochopí. 😉
@marian86 ja to nechapem povedala si ze galanta dostane az zajtra a kukala som co si dala hore ze galanta dostane az zajtra a tam bolo ajkosice a neska dostala jedna z kosic tak ani ti jak vidim ne mas pravdu
@sabinka777 a mas dokaz ze dostala? 🙂lebo ja neverim
A hystéria pokračuje...
@sabinka777 + @lilly pracuje na urade a ona je aj z KE.. pisala ze 16.8 tak neviem ako mohla jedine ONA dostat dnes
ma niekto z Ds? dakujem
ZA mám.
Vy tieto štátne príspevky dostanete na 100%,nechcite zažiť keď vám výplata nepríde . To potom neviem čo by ste poniektoré robili...
Rodičák BN uz prisli.
slsp bb prislo
@sabinka777 nikomu z kosic dnes rodicak ani ine davky neprisli ani nepridu.. neviem kto to pisal, mozno myslel materske, neviem, necitala som vsetko..
socialne davky sa posielaju hromadne, stale okolo 15-16. dna v mesiaci a potom je este jeden vyplatny termin okolo 25. dna v mesiaci.. ale stale je to posielane hromadne, nie jednotilivo
Trencin Prima Banka už bol rodičak aj pridavky 😉
Babeny materskú ste už mali?
Hlohovec ma niekto
@lilly keby tu bol tlieskajúci 🙂 tak ti ich pošlem plno, ale toto je už na hlavu, ja neviem či si myslia že úradníčky si ťahajú mená z klobúka a hovoria - tebe pošlem dnes a tebe až zajtra...
Slov.s roznava teraz došlo
Raifaizen mal niekto?
Slov.sporitelna okr.Svidnik teraz dosiel
Ba - rodicak prave dorazil.

KNM Zuno akurad prisli