Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
PE zienky prosim stale nic?dakujem ☹
@moni244 ahoj, to plati aj pre ostatne. Prepacte, ze sem pisem, zrejme to nema zmysel. Tu asi nikto nechape moju situaciu, peniaze vazne potrebujem, nemam ani zivotne minim. Nie, nie som moc v pohode, som uz unavena z toho behania po sudoch, policii a uradoch, riesi sa aj neplatenie vyzivneho. Ked niekoho otravuju moje prispevky radsej uz pisat nebudem. Skuste sa trochu vzit do osoby, ktora ani nema zaco kupit pre dieta potreby do skolky, ze nemam ani na platenie tej skolky. Otec syna vyzivne neplati takze tam nemozem cakat ziadnu pomoc. Prepacte, ze vobec pisem.
@mijo53 z tých 100 Eur platím 60 Eur splátky, ostáva mi 40 Eur na mesiac, to je 1,20 eur na deň, nehovorím, že musím zaplatiť škôlku a kúpiť malému aj potreby do škôlky, ktoré fakt nemám za čo kúpiť. Teraz mi dávku v hmotnej núdzi znížili na 37 eur a z úradu dostanem tých 60 takže mi ostane 0 na celý mesiac
Prima banka Zilina mám
Raifaizen mal uz niekto?
Uz prisiel niekomu rodicovsky Trencin VUB banka dakujem
Spisska nova ves alebo krompachy
@lilly0812 bozkávaj rodičom ruky aj nohy
@barbora1262 mne teraz
Aj mne uz dakujem
Pb prisiel niekomu? Asi teda uz az zajtra
@lilly0812 ale ked si v takejto nudzi, preco nepoziadas o prispevok na skolske obedy/pomocky, ??
@mamickavnudzi ak pobera hmotnu nudzu skolku neplati..
Ba Vub mal uz niekto?
Mne len tych 23,50 a mam vub
@mirka11223344
@lilly0812 tak nielenna obkecenie, na nakupy, aj potraviny samozrejme. Vzdy sa cloveku prida tych 200,-. Dokedy som brala matersku tak to bolo super no aj tych 200eur potesi cloveka. Niesom na neodkazana ale isto by mi chybali. Blby system, vy vyuzite rozne priplatky z uradov ake sa len daju poberat. Vas komentar nebriem v zlom, tiez som sa mohla inak vyjadrit no vy natom musite byt skutocne zle, lebo jedinu Vas to poburilo. K tejto skupine som sa dostala nedavno a je to zaujimave citanie. TAK PRETO.
@barbora1262 piestany vub uz hej
Pt okres Unicreditbank nabehli.

@julka31111 stále mi chodí 15 tak po 11-stej