Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marian86 Táto diskusia je naozaj o niečom inom - tak sa všetkým ospravedlňujem.
Ale ešte ti odpoviem. Fakt je to, že ak sa chce tak sa dá. A to tiež veľmi dobre viem o čom píšem. Ak by sa mňa pýtal zamestnávateľ na podobné veci - tak mu len poviem, že moje súkromie ho nemá čo zaujímať. A teda ak sa zaujímam o určitú pracovnú pozíciu tak si aj zistím pracovný čas-ak mi nevyhovuje tak nejdem ani na pohovor a ani nereagujem na inzerát. Ani mňa nezaujíma súkromie zamestnávateľa. A úprimne - aj ja si užívam RD, ale už sa chcem a potrebujem realizovať a zariadim si to tak aby to vyhovovalo obom stranám. Všetko sa chce keď sa dá. Zamestnávateľa má v prvom rade zaujímať tvoja profesionálna schopnosť a vedomosti zvládnuť pracovnú pozíciu. A áno viem, že ženy s deťmi sú menej žiadané. Ale všetko sa dá ak sa chce. A nielen si hneď na začiatku povedať - "veď mňa aj tak nevezmú lebo som žena s dvoma deťmi...." - s takýmto prístupom to naozaj nejde.
to máte pravdu ženy nie sme tu nato aby sme tu riešili niekoho problémy každý má svoje vlastné aj tí ktorí peniaze majú riešia zas niečo iné takže nikoho nezaujímajú ešte problémy cudzie. každý má toho dosť a hlavne tí čo živia deti. to je sprostosť že vás ľudia nezamestnajú ked máte deti to ste zkadial nabrali.. poznám milion žien ešte dokonca aj tehotných a robia dokonca im zamestnávateľ aj prispôsobí pracovný čas. ja keby že chcem ísť robiť mohla by som aj zajtra. moje nervy existujú školky, existuje xy spôsobov ako to zvládnuť a hlavne je na čase začať niečo robiť to že tu sedíš a vypisuješ že nemáš čo dať do úst to ti nepomôže.
to sú totálne bludy čo som čítala pre boha. Ja mám vyštudovanú právnickú školu a myslíte že keby nemám čo dať do papule tak by som tu sedela a vypisovala no to určite zobrala by som aj pozíciu upratovačky aj bár akú špinavú prácu len aby sme mali takže to čo tu niektorí píšu to je nonsens. akože sorry
@marika1999 z casti s tebou suhlasim,kebyze nemam co jest tak vezmem akukolvek pracu a hladam riesenie,na druhej strane vsak viem ze je tazke najst tu pracu,nie vsak nemozne. A ano konkretne ta mamicka tu moze mat okolnosti take ze je pre nu sakra tazke najst riesenie,takze neodsudzujme ju. Ja tiez pracujem ale mam stastie ze sa striedam so sestrou tak mi drobca postrazi,inak by to mozne nebolo. Ale je fakt ze vyplakavanim na nete svoju rodinu nenakrmi
no veď aj ja ľutujem také ženy lebo sranda to neni a ani smiešne to neni ani by som ich neurážala ja len vravím že treba sa aspoň pokúsiť niečo robiť viem že to je ťažké ale nejak by sa to dalo. a len to som vravela že to že tu píše jej nepomôže lebo my tu s tým nespravíme nič.
@bublinka032 ďakujem pekne 🙂
Ruzomberok primabanka prave teraz dosli
Galanta ma niekto
Košice - prišiel niekomu???
@marian86 tak ale toto nemôžeš tvrdiť, že zamestnávatelia nezamestnajú ženy s detmi. Ako by potom tie ženy prežili? Ja som išla do práce keď mal syn 2 roky, lebo z rodičáku som jednoducho nevyžila. Mám VŠ, ale rok som pracovala v obchode na smeny, 12tky, krátky dlhý týždeň, takže aj víkendy. Počas tohto obdobia som si aktívne hľadala inú prácu, dokonca som aj odmietla pár ponúk a nakoniec som našla, v mojom vyštudovanom odbore, a to že mám dieťa som na pohovore narovinu povedala a aj tak ma zobrali, aj keď na výberovom kole bolo veľmi veľa uchádzačov, aj bez malých detí. Takže to či si žena matka nájde prácu, nezávisí od toho či má alebo nemá dieťa, ale od jej schopností.
SNV prisiel niekomu 😉
Presov raiffeisen má
@sabinka777 ga mam ttb
považská mám
@tinushqa ja som mala včera okolo 11-stej
SNV uz nabehol TB
@martinabreza aka banka? Mne este neprislo
Prešov unikredit už nabehol
Poprad Slsp na ucte
TB Skalica prišla ;)
Nove Zamky Tatra banka nabehol
Trnava slsp nabehli 🙂
Poprad raiffeisen nabehlo
Je to mozne ? Som z piestan a este mi nenabehli peniaze.
Baby neviete náhodou predcislie na na mbank?.a ako nájdem kalkulačku na mbank?chcem iban a neviem to a mam len kartu čo tam zadať?
LH primabanka uz su na ucte
@katarinasofia2014 mne este nie
Ani orava este nema

Prešov až zajtra,či už má niekto?