Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kristinkadominika1993 ani dnes???? To myslis vazne???😕
@ivanusko áno myslím.....zevraj ešte zajtra by mi mali dôjsť ale ja už čakám druhý mesiac na peniaze......akože keby som slobodná mamička ja neviem jaké to utiahnem všetko
@kristinkadominika1993 a bola si sa tam informovat??? Akoze fakt nerozumiem,,,cudne😕
@kristinkadominika1993 je to divne ze cakas tak dlho ked sa nam maly narodil po vybaveni vsetkych papierou som hned dalsi mesiac dostala prniazky a ked dovrsil 28 dni zme vybavili porodne
to čo je už za systém ako je možné že len tak nepridu volakomu peniaze ja som už aj zabudla že nejaké boli.. to by ozaj bolo na hlavu keby to nepošlú slobodnej mamičke tá by sa aj zbláznila ty kks. už je 19 a volakto ešte nemá rodičák omg.
@marika1999 Ale ona podľa všetkého má poštovou poukážkou a nie na účet - tie chodia neskôr. Ale teda myslím, že dnes by ich maximálne mala dostať.
@marika1999 pisala ze caka postarku to znamena ze ma na postovu poukazku a to vzdy chodi o dva dny pozdejsie nez na ucet,aj ja som to tak mala poukazka vzdy 18,na ucet 16
@marika1999 aj som sa zasmiala, štát čo má spoločné so slobodnou mamičkou, že sú slobodné, to je ich zodpovednosť, ani vydaté nemajú mnohokrát peniaze a občas si tiež môžu za to samé
jaj tak sorry zle som prečítala ja že na účet. viem že to je ich problém ale aj tak musia im dať peniaze či je slobodná vydatá alebo neviem aká. ale aj na poštu je to dosť neskoro čo viem tak chodi do 18
Ahojte baby ktorej z vas este neprisla materska na ucet ? Lebo ja cakam a stale nic 😕
@kristina1192 mne tiez neprisli peniaze na ucet vo vub...dost divne...
No tak tam voľačo neni v poriadku treba sa opýtať
@yasmeena ja mam postovu banku asi by tam bolo dobre zavolat...
Tak volala som do socialky a ze pozastavili to kvoli tomu ze nemaju maleho rodne cislo musim poslat kopiu rodneho listu...
@kristina1192
@yasmeena Banka s RP a MD nemá nič spoločné - ak vám neprišli tak chyba bude niekde inde - asi v tom, že nemajú kompletné doklady-niečo im chýba - buď na UPSVaR alebo na SP-podľa toho čo poberáte. Ale ak vám minulý mesiac prišli peniaze v poriadku tak je to divné - ale treba to riešiť s príslušnou organizáciou a nie s bankou.
Ahojte neviete nahodov do kedy je dnes den otvorenih dveri markizi
Ahojte, neviete kedy bude tento mesiac vyplatny termin pre PB?
@sabinka777 toto ma fakt vela s touto temou 😀 😀
Ja nechapem už ...100KRAT uz bolo napisane ze vyplata rodičaku nezavisi od banky ale od okresu asi tak ....
Rodeo začína
Už to začína však je začiatok mesiaca už som len čakala kedy to vypukne 😀
mám pocit že tento mesiac to bude skôr zase, ale neviem presne kedy je výplatný termín. v robote som nebola dva dni, a idem až v utorok do roboty.
kočky nebláznite, keďže 15.09. je sviatok, tak do 14.09 sú peniaze na účte. ak nie skôr.
@lalinko2010
@lilly nejake info nemate? 🙂 😉
@lalinko2010 kks jaka telepatia 😀 akurat som ta oznacila :-P 😝
@marian86 v utorok, podľa výplatného termínu, mám fotogenickú pamäť ale tie dátumy, neviem či nie 09.09. je výplatný termín. ale na 100% to neviem. v utorok 6.08. cca o 8mej budem vedieť.
prednejšia mi je drobcova škola. 😉

@ivanusko som čakala postarku a nič nedošlo :/