Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marika1999 dakujem...ked dcerka dovrsila 3 roky, tak som mala nahlasit i ze mi konci rodicak, ze? dakujem
to asi netreba hlásiť to oni vedia že dovršila. ale po novom je vraj nejaký zákon že treba ísť nahlásiť s kým je dieťa a či nechodí do škôlky, vraj hned ako dovrši tri roky. ja tam idem pre istotu aj tam musim nahlásiť RP na mladšiu dcéru.
Chcem sa opytat dcerka ma 2,5 roka ale je od septembra v skolke 3 roky bude mat v decembri poberala som len rodicovsky bude mi do decembra este ten rodicovsky chodit? Dakujem
@marika1999 jak sliepky...najradsej by boli keby kazdej zvlast napisali datum aj presny cas a verim ze aj tak by sa este pytali
@petulda333 jezis ani nevravte uz to začína liezť na nervy veď lalinko a lilly napísali 200 krát kedy prídu a oni sa furt budú vypytovať niektoré. To uz je sila
@lalinko2010 budete to musieť napísať asi každej osobne do správy kedy nabehne rodicak lebo niektoré si sedia na kabli aj tak napíšu že bude 16 teho : D
Tie,ktoré sa furt dookola pýtajú KEDY?? sú lenivé čítať...fakt od 4teho tu je minimálne jedna,ktorá robí na UPSVaR a na stránkach od 4teho je minimalne na kazdej aspoň raz napísané,že sa to rozbehne 13teho ! Ale každá z tychto tu potrebuje mať špeciálne preňu jeden prispevok,že Ahoj,budeš to mať na účte toľkého o toľkej ! Boaa sa trasiete jak keby Vám to nemalo dojsť ! Budú zavidieť aj to,že jedna mala o 0,2 sekundy skôr ako druhá ! Jedna pani tu už minulý mesiac hneď po rodičaku písala,že UPSVaR má v septembri uzávierku 9teho !! Fakt sa už dakedy začítajte aj trocha hlbšie do diskusie a nie len to,že kedy,keď sa to tu omiela dookola !! STAČÍ ČÍTAŤ !!! aaaach bože bože :(
toto je ÚŽASNÁ diskusia, jedna časť mamičiek, ktoré si dookola melú svoje KEDY PRÍDU a druhá časť mamičiek, ktoré si dookola melú AKO ICH TO VYTÁČA...😃
Takže v podstate sme si tu všetky úplne rovné. Každá dookola to svoje...😂😂😂
akože aj ja čakám na peniaze ale toto čo sa tu niekedy deje to je už iný level 🙂
@marika1999 No máš "svätú pravdu"....A "teším" sa na budúci mesiac - ak tento nabehnú niektorým už 13.teho tak budúci mesiac sa tu budú určite rozčuľovať a "pľuť" na všetkých okolo lebo tam bude určite neskôr a prečo a začo a na čo a prečo keď dajú jeden mesiac skôr tak nemôžu aj ten ďalší - no a dookolaaaaaaa..... 😅 😅 😅

ja idem zajtra na upsvar pre istotu aby mi nepozastavili rodičak lebo niekomu takto pozastavili