Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@milacik2014 to nie je jej uroven, ale tvoja 😉 ale pozname, socialne pripady cakajuce na davky sa takto spravaju, ked nemaju peniaze
@liaka ja ti rozumiem, ale jednu vec ešte povedz, máš účet, máš internet, prečo nemáš internet banking, kde si pozrieš, či prišli, keď prišli, ideš k bankomatu, vyberieš a hotovo, keď neprišli, ideš do mesta dnes, keď súrne musíš, keď nemusíš, pôjdeš zajtra a vybavíš zajtra, zhrniem ešte raz, prečo ženy nemajú internet banking?
@mijo53 asi preto, ze niekto nema auto. To je povinnostou zatoze je 21. Storocie??? To je povinnost? A po druhe. Nemam IB nakolko mam detsky ucet a tam sa mi nedali ani sms aktivovat. A asi musim ist dnes ked pisem, ze musim ist DNES a nemusela by som zajtra , ked zajtra nemusim 🙂 Keby bolo povinnostou mat IB tak tato tema asi neexistuje, len tak si myslim a dedukujem. A ja mam dva ucty... Na jednom mam aj sms aj IB ale kedze mi za tri mesiace rodicovsky konci tak uz som to neprehazdovala na druhy ucet.
Vub KNM prišli peniaze len zo socialky
Uz by ste mohli prestať treba vydržať až zajtra budú peniaze
@luli19 jediny prispevok k veci 😀
Piestany dnes prisiel rodicak
@evittam no predstav si nie ale neries to je jedno nech sa pyta ved na to ta tema je🙄
som za aby bola nova SKUPINA .. vsak toto je uz nonsens co tu deje !
Neviem či by sa niečo vyriešilo keby bola nová skupina myslím že všade by boli hádky lebo to je taká téma 🙂 je jasné keď niekto čaká na peniažky tak ma nervy 😀
@marika1999 lenze v skupine das ludi ty, koho tam chces.. toto je forum
@marian86 no to by bol dobrý nápad lebo čo sa niekedy tu deje nie je normálne akože nechápem prečo vulgarizmy admin nezablokuje. To ako verejne sa používa k... P.... A pod.
@marika1999 vsak to... jak sliepky na trhu... vylucila by som hned zopar kt. nevedia citat, a nevedia co vlastne poberaju :- 😒
@luli19 zajtra bude v knm rodicak tak ako v ziline
@marian86 je jedna skupina taká všeobecne opytovacia 😀 volá sa nejako že "nabehol už rodičovský, aké je heslo v teleráne atď" ale neviem presný názov, niekde som to tu raz zahliadla
@totatimeka heslo cely mesiac to iste 😀
@marian86 😀 ale to už je staršia skupina 🙂 vtedy bolo ešte každý deň nové heslo... ale keď už sme pritom aj rodičák chodí cca stále rovnako a ako vidíš stále sa dá okolo toho diskutovať 😀
@totatimeka hej ze aktivnych 37 clenov... 😀
Boze zeny to nemate co na robote iba rypat do pytajucich? Zi a nechaj zit, ked nevies v akej situacii sa ktora mamicka nachadza 😒
Ja neviem čo sa dá stále toľko kecat o rodicakuu však to by malo byť kedy nabehne a kedy už nabehol a v ktorom okrese ale toľko o tom kvakat
@marika1999 asi neznesu ze nemaju pravdu oni 😀 lebo to tak vyzera.. stale tvrdia oni nieco co pravdou nie je 😀 😝 😒
Dobre rano nikdy som to,tu cele necitala ani neprispela 🙂ale ak z par riadkov spravne rozumiem pride prrvej varke cize asi dnes predpokladam a druhej v piatok??? 🙂 🙂 🙂 cize.vzdy do 16???Nikdy som to extra nesledovala kedy mi to chodi ale zaujimava tema aspon za vcerajsi den 😉baby baby kaslite nato zijeme len raz uzivajte pekne pocasie a pekny den
Tuto temu sledujem roky.napriek tomu ze nemusim cakat na RD,vyuzivam IB a aj mi chodia sms z banky. Proste to bola kazdomesacna tradicia kde sa zisli maminky a bavili sa o teme ktora ma jasny nazov. To co tu stvarate ostatne mesiace vy co mate patent na vsetko je "parada". Na kieho frasa sem chodite analizovat tuto temu? Pozrite si prosim vas ako to tu celkom fajn dost dlho bez vas fungovalo a nechajte tuto diskusiu na to naco je. Ved uz tu ani tie baby nepisu ci prisiel alebo nie..len vase stupidne prispevky..
Pane bože vidím že to niektoré ženy ešte stále baví. Dúfam že sa tu dnes bude písať o rodicaku a či nabehol lebo už tieto moralizovania lezú na nervy

Neviem načo sa hľadáte pre boha riešite veci ktoré nemáte nikto nevie ako žije ten druhý niekto bohužiaľ musí čakať na tých 200eur lebo pomali nemá ani cent tak sa pekne opýtaju či niekomu nabehol alebo nie vy sa tu pomali vraždiťe a nadávaťe si tu niekto na ne čaká niekto nie ukludnite sa táto stránka neslúži na výmenu názorov ale aby sme si jedna druhej pomohla.. Choďte sa radšej venovať detičkam a zajtra určite prídu tie co tak veľmi čakáte ;) 🕐 rýchlejšie hodiny týkať nebudú ;)