Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Už chodia tatra banka senica práve teraz
Unicredit trencin maaam 🙂
@livocka21 tak snad pride aj nam 🙂
MT,slsp nabehol pred chvilou☺
@marian86 tak tak, lebo 15.10 je v sobotu, takže tiež ako tento mesiac, ale dám dopredu vedieť.
áno, dnes, ale bez info cez sms, nechápem... a v oktobri to bude detto - asi skôr - 14.10. ...
poprad uz mam 😒 😉
@lalinko2010 No vycap to s extra velkymi pismenami... ale aj tak 80% neuveri 😀
mne uz dnes prisli ani verit sa mi nechce LM mbank 🙂
@marian86 na 99% mi neuveria, ma budú presviedčať že nemám pravdu. ☹
@marian86 a ešte tu je pár problémov - nečíta sa, tie isté otázky dokola - ak sa dá odpoveď neprečíta sa a potom to podstatné - prídu peniaze skôr - jéj zázrak - prídu peniaze neskôr / 15 - 16teho / - tetušky zase pili kávu a peniaze neposlali..... 😀
@lalinko2010 a teraz vseti kt. tvrdili ze dostanu piatok.. mlcia... 😒
BA TB mám na účte. Ale bez sms
Nove mesto nad vahom niekto ma?
@lalinko2010 nerieš ... je to logika, ktorá nepustí, ale to ťažko niektorým vysvetlíš.. ja "milujem", ked sa už pomaly od 1. v mesiaci pýtajú, kedy príde rodičák ... 🤐
Aj BA tatrabanka okolo 10 tej nabehla
Trencin vub nic
ZA VUB mám
@bubulacikkk vub este len teraz zacne pripisovat platby a pripisuje az do 18,00
@bubulacikkk ani vub ilava,az o 13tej;)
@mimi1988 ja si myslim ze az vecer okolo18 ci aj o13chodia?
@janapk aha...no super inokedy o10.20byvala nevadi co uz🙂
@bubulacikkk mne vzdy pipne sms ked tak o 13h ,uvidime mozno sa dnes mylim🙂
@mimi1988 dufam ze sa nebudes mylit🙂sak ako tak ci tak musim ist do obchodu ale myslela som ze poje viac navnadena🙂🙂
PE prosim zienky nabehli niektorej?dakujem
Se nabehli prave teraz 😀Slsp
@ankat na účte SLSP boli peniaze dnes už skôr, ale sms pípajú dnes neskoro.. asi nestíhajú ... majú toho veľa , sieť je zrejme preťažená...

@lalinko2010 no radsej to uz ani nekomentujem.. lebo zas budem za mudru 😀 inak ako si pisala ako bude okt.? tiež 13-14 ? 😉