icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

evittam
11. okt 2016

@lalia87 No presne - nikto ju nikde neurazil ani nič podobné.....a je to naozaj smutné ak niekto musí rozmýšľať pár dní pred pôrodom nad tým či príde rodičák alebo nie..... ☹

dezire1000
11. okt 2016

@evittam si ma pobavila ze lebo porodis dnes vecer😂😂
@monicka1988 aj ked porodis skor a rodicak ti do piatku nenabehne tak lovky ti z uctu nezmiznu a aspon u nas v Snv v nemocnici je bankomat takze no problem si myslim a nie ze sa do mna pustis ale z rodicaku moc nenakupis ja sla do porodnice so 400e a vies za kolko boli fuc?Za 2 tyzdne lebo aj ked som mala vsetko nachystane necakane mi trebalo klobuciky,viac vloziek,umele mlieko potom ktore slo do kosa lebo trebalo antirefluxove atd atd takze si myslim ze aj vo vasej porodnici je bankomat tak nestresuj😊

evittam
11. okt 2016

@dezire1000 No veď a čo jej napísať - človek tu len slušne napíše svoj názor a už vyskakuje a robí z teba hlupáka čo ničomu nerozumie- no tak naozaj nejak nerozumiem tomu, že žena - matka dvoch detí čakajúca tretie čaká na rodičák týždeň pred pôrodom aby mohla dokúpiť veci do pôrodnice. A furt tu nikde nepíše o tatkovi....ale ten je asi bezpredmetný..... 😉

zsuvicska
11. okt 2016

Zase zacinate?!ved sme to uz riesili.naozaj uz ste smiesne.a co ked caka na peniaze boli vam to?moj boze ako idioti.

monicka1988
11. okt 2016

@marian86 nechapem

zuzkabrankovikioli
11. okt 2016

😀 😀 😀 tento príspevok ma dôkaze vždy nekonečne rozosmiat 😀

marian86
11. okt 2016

@monicka1988 tak to je smutne 😲

alexandraalexandrova
11. okt 2016

Keby na forach ludia jednoducho odpovedali na polozenu otazku zakladatelky, bez toho aby do toho nakydali svoju frustraciu, pohorsenie a nazor na vec, na ktoru sa ich nikto nepytal, kazda tema by mala tak stranu a pol a nie sto, dvesto, patsto... 😀

lalia87
11. okt 2016

a keby sa tiez nikto nestaral do toho, ked si niekto povie svoj nazor, tak tiez by tu bolo menej stran 😉

monicka1988
11. okt 2016

Ako sa vam fajne mna rozobera sa uvedomte je to moja vec co chcem este kupit

marian86
11. okt 2016

@monicka1988 tak povedz co chces 🙂 mozno ze ani nebude potrebna 😉

zsuvicska
11. okt 2016

@monicka1988 nechaj ich.mozes hocico napisat aj tak budu tvrdit ze oni maju pravdu.skoda reci.drzim vam palce!!!😉

marian86
11. okt 2016

@zsuvicska tebe o co ide.. nikto netvrdil ze mame pravdu. len inak rozmysalame.. :_)

zsuvicska
11. okt 2016

Skoncila som.caute.

zuzkabrankovikioli
11. okt 2016

A tak kedy príde ten rodicovsky 😀 😀 😀 no nedalo mi 😀 😀

marian86
11. okt 2016

Dufajme ze pred porodom 😂😂😂😂😂

marika1999
12. okt 2016

Este dobre ze napisalA aspon je co rozoberat 🙂 jaj ludia detskych veci nikdy nieje dost aj ked mas nakupene aj milion veci stale nieco treba

marian86
12. okt 2016

@marika1999 no ale do porodnice az tak vela veci netreba 😉

marika1999
12. okt 2016

Jaj tak do porodnice to nie ja som objednala jeden balik za 30 e a tam bolo vsetko aj podlozky aj plienky a vsetko co treba ale zas vymyslali ze take cumliky a hentake a potom zas odsavacku a cloveka to stoji majland 🙂 ale ved love pridu do piatka urcite heh

marika1999
12. okt 2016

A keby aj love nedosli svet sa nezruti ja som nemala ani na kredit ani ako zavolat muzovi ze ma syna :D :D a co a tu sme hlavne nech je babo zdrave 🙂

enusko
Odpoveď bola odstránená
sisinka8
12. okt 2016

Budu peniazky na ucte v piatok baby???

lalinko2010
12. okt 2016

@sisinka8 ktorý piatok? 😉

moni244
12. okt 2016

@enusko to fakt sa pytas? Toto je uz trapne 😀

monicka1988
12. okt 2016

Tak teraz 14 steho jezis uz mi ide na nervy nedost ze ma ohovarate a robite si srandu somna aj s mojich deti ubohe ste cest vynimkam

lalinko2010
12. okt 2016

@monicka1988 ja viem presne kedy prídu peniaze na účet... 😠

marika1999
12. okt 2016

@monicka1988 neohovárame práve naopak chápem že pre dieťa treba vela vecí 🙂

marika1999
12. okt 2016

@lalinko2010 niektorých to nezaujíma alebo neveria tomu :D čo už rodičák príde dnes a hotovo :D :D

emilia25
12. okt 2016

Kedy si to veru tak byvalo ze matka si vsetko nakupila az po narodeni dietatka ale tak tie financie mali to odlozene.ja pri malej som si za kazdym ked sme sli do obchodu nieco nakupila myslim ze tak funguju vsetky matky ze sa pocas 9 mesiacoch na to pripravuju a niekolko dni pred terminom uz maju vsetko aj tasku zbalenu a uz sa len tesia na ten den kedy to pride.joj chcela by som to este zazit ale 4 deti staci.pre moj zivot uz mam odrodene.ale je to to najkrajsie obdobie zeny a mala by prezivat len stastie a muz by ju mal nosit na rukach.ako moj muz.

marika1999
12. okt 2016

@emilia25 joooj že 4 deti mne stačia aj dve niekedy aj to je dosť 🙂