Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prosim vas baby tie co viete datumy kedy nabehne povazska bystrica neviete kedy bude?
Babi najpravdepodobnejsie je ze tie co dostali minuly mesiac vo stvrtok dostanu vo stvrtok tie co dostali v piatok dostanu v piatok
kriste, to akoby sa aj kazdy zamestnanec mal pytat..uz nabehla vyplata, uz bola? nam vzdy chodila od 10-12teho..vedela som ze v tieto dva dni urcite pride a nepotrebovala som sa donemoty niekoho pytat..ked je to tak isto aj s RP este ani poriadne neotvorite oci, uz sa vypytujete ci pridu alebo nepridu..neviem co vam to pomoze ked nejaka mara z hornej dolnej uz ma..vsak dojdu neska alebo zajtra a ked zapipa, tak zapipa a komu nepipa, tak si to dajte nastavit :D
keby sa to mali zamestnanci pýtať tak sociálne siete by boli preplnené celý systém by padol :D
:D :D vsak ale neviem co im uz ten jeden den hore dole pomoze..ked sa dalo vydrzat doteraz tak snad ten jeden den uz vydrzia.ved ani vyplata nechodi vzdy presne v ten isty datum, napr.u nas nie vo firme, lebo vsak sviatky, vikendy a ine okolnosti a tiez len cakame kedy zapipa...
Boze baby,preco musite niektore komentovat to,ze sa niekto spyta ci uz nabehol rodicovsky?ved tato skupinka o tom je tak preco by sa nemohli pytat,ak vam to vadi,tak to necitajte a asi aj vy cakate na ten rodicovsky ked sledujete tuto temu

P.@lalinko2010 jasne napisala že rodicak bude 13.a 14. na ucte a ja jej srdecne dakujem,že nam tu podáva každý mesiac info kedy bude,tak dufam ze sa na nás nevykasle kvôli niektorým premudrelym individuam.