Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tatra banka Dubnica nad Váhom prave pipli peniazky
tatra bank BA nabehli niekomu?
ooj nech pridu
@petka0202 napis mi prosim ak ti pridu
Prosim vas baby tie co viete datumy kedy nabehne povazska bystrica neviete kedy bude?
@alexandra206 okk
Nmnv teraz raif.
nikdo nedostal zilina okolie
Babi najpravdepodobnejsie je ze tie co dostali minuly mesiac vo stvrtok dostanu vo stvrtok tie co dostali v piatok dostanu v piatok
Tatra banka okres PD na ucte
opravujem sa v utorok a v stredu 😆
@miskanikolas :D :D :D
takze s amajte zajtra sa vidime :P
kriste, to akoby sa aj kazdy zamestnanec mal pytat..uz nabehla vyplata, uz bola? nam vzdy chodila od 10-12teho..vedela som ze v tieto dva dni urcite pride a nepotrebovala som sa donemoty niekoho pytat..ked je to tak isto aj s RP este ani poriadne neotvorite oci, uz sa vypytujete ci pridu alebo nepridu..neviem co vam to pomoze ked nejaka mara z hornej dolnej uz ma..vsak dojdu neska alebo zajtra a ked zapipa, tak zapipa a komu nepipa, tak si to dajte nastavit :D
Okr.komarno?ma niekto?
OMG...😂😂😂😂
keby sa to mali zamestnanci pýtať tak sociálne siete by boli preplnené celý systém by padol :D
Zvolen slsp nic
:D :D vsak ale neviem co im uz ten jeden den hore dole pomoze..ked sa dalo vydrzat doteraz tak snad ten jeden den uz vydrzia.ved ani vyplata nechodi vzdy presne v ten isty datum, napr.u nas nie vo firme, lebo vsak sviatky, vikendy a ine okolnosti a tiez len cakame kedy zapipa...
Trencin mban mam
Mamicky Senica Slsp nabehol teraz....pekny den 😉
Boze baby,preco musite niektore komentovat to,ze sa niekto spyta ci uz nabehol rodicovsky?ved tato skupinka o tom je tak preco by sa nemohli pytat,ak vam to vadi,tak to necitajte a asi aj vy cakate na ten rodicovsky ked sledujete tuto temu
Levice SLSP NABEHLI 😂
Baby okr komarno otp?
@myaa27 prosim Vas a minuly mesiac Vam nabehol 13 alebo 14?

P.@lalinko2010 jasne napisala že rodicak bude 13.a 14. na ucte a ja jej srdecne dakujem,že nam tu podáva každý mesiac info kedy bude,tak dufam ze sa na nás nevykasle kvôli niektorým premudrelym individuam.