Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Joj dievcata ked tak pozeram ako upenlivo niektore cakaju na tie peniazky, a ze su mizerne ani nevravim, tak to je hrozne :( ako z toho dokazete babky vyzit? Strava, byvanie, plienky...ja to nechapem..:(
Ci vam je uz niektorym dobre ja uz 4den davam malemu latkove lebo som bez plienok, ale tak zajtra uz budem mat aj ja...
@petka0202 ako ja tiez mam manzela co pracuje dokonca aj ja pracujem, ale niektore maminy tu naozaj mozno maju len tieto peniazky, aspon teda ocividne to tak je.. to ja velmi obdivujem ze ako dokazu to zvladnut s takou skutocne mizernou sumou :( to je az luto ze sme maminy a fakt zijeme hrozne..:( co sa tych financii tyka..:(
a od maja 10 e naviac, asi sa poskladam od smiechu
Ani ja nic.... trnava
Bohaca preco sankazdy mesiac riesia baby co cakaju na rodicak ako by boly nejake chudery a socky? 😁 vy "za vodou" uz sa uvedomte,ze ak niekto caka rodicak neznamena to,ze jej partner nezaraba aj 1000 mesacne. Len priste cakaju "tie svoje" prašulky na svoje úlety alebo noeco co im polovicka neodsuhlasi alebo nechape dovod kupy noecoho tak si to chce dotycna kupit sama. Nerobte z kazdej socialny pripad pre boha!! PEACE
@patkaa555 nikto nehovori ze su to chudery alebo socky, to ze je niekto mama a mozno aj na vsetko sama jasne ze caka na tie peniaze kedze to je JEDINY prijem! Mamy ktore su fakt zavisle na rodicaku nemusia byt hned socky alebo chudery!! Tak co hned skaces..? Ja skor obdivujem take zeny ze fakt vyziju aj z toho mala!
ja toto nechapem....toto je forum o mamickach ktore cakaju peniaze tak co sa tu zapajaju baby ktore nemaju dieta a v podstate nevedia co to je cakat na tie peniaze????Nie je dovod aby ste tu vypisovali svoje ubohe negativne nazory.....Jedneho dna budete mile slecny aj vy matky a potom si spomeniete.....
Dubnica Vub nabehli doobeda
Dufam ze zajtra sa dockame aj tie co dneska nemali
Zajtra už dojdu ,do 16 stale prišli a to je v nedeľu nikdy nemeskali
Aj my obaja pracujeme ale aj tak ich cakam. Korunky navyse...zas nieco odlozim
@stanqa123 to ja ani nevravim ze su! Pozor! Ja poukazujem na to,ze mnohe premudrelky ich nepriamo oznacuju za chudery lebo tu cakaju na ubohych 200 € a toto forum nieje o tom ako.komu vyhadzovat na oci preco caka peniaze. Nepaci sa mi to. Mna netreba poucat ani nasmerovat skor ine povrchnejsie "baby".
Piestany dnes nabehli
Dnes ešte nikomu nič?
@magdalena221 este je malo hodin peniaze chodia az po 10tej
Tak ja poberambabenkyppredposlednu rodicovsku. Hadam dnes pridu korunky na ucet
Myslite, ze dnes budu? Takmer cely TN kraj mal vcera a PB zatial nie
ahoj galanta dostane dnes alebo ne

Dudince VUB už mám tiež 😃