Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@monicka1988 tu sa hlavne pred opytanim treba citat, uz bolo pisane kosice 15-ho
@nelendelina ja len tolko mimo RD. moj otec na mna poberal od statu. vyzivne, a ked zomrel po X rokoch to odomna ziadaju naspet 🙄 🙄 🙄 / rodicia sa rozviedli, a neplatil vyzivne, potom som na otca podal trestne oznamenie, a vtedy na mna bez moho suhlasu zacal poberat vyzivne-- co ja som nikdy on nej nedostal, /
@mirkamurko ahoj, tak, hneď ho isto nezavru. Môj maly bude mať 5 rokov, vyzivne poslal 5 krát od jeho narodenia, nestará sa, už som podávala piate trestné oznámenie, je to už na kriminálke 2.stupna. Na dlh kolo 2000 eur. Zavreli ho? Nie, beha na slobode, je mimo SR. Náhradné výživné musím vracať ja ako matka aj keď otec dlhuje nemalé peniaze, stále vraciam len ja. Otec nič, a ak ho aj zavrú nemusí si to odrobiť
@nelendelina štát nič nevymaha od otca ale od matky to pýtajú vrátiť, viem o tomto svoje, stále vraciam ja a otec nič, neplatí. Ešte aj to čo pošle exekútor by malo byť moje, pre dieťa ale úrad práce si to bere lebo však mi vyplácali náhradné výživné. Je to ako bezurocna pôžička od štátu.
@marian86 a prečo vlastne vlastne žiadajú vrátiť od Teba ako "dieťaťa"? Je to choré. Je mi z toho zle ak si pomyslím, že mne sa náhodne niečo stane a štát to bude vymáhať od dieťaťa? Toto je pomoc? Nie. Ty chlapi z toho nemajú nič, žiadne problémy, však : poberala si tak si aj vráť. Taký "tatko" si povie, to nie je môj problém čo ja s tým mám? Keby platil riadne ( nie je to horibilna suma) nemuselo to byť
@marika1999 mohlo by sa, ale zial, nerobí. Na každom úrade povedia: my vás chápem, máte to ťažké . Chápu? Majú príjem do 1000 eur možno, nevedia aké to je. Dokázala by ťa úradníčka uživiť dieťa aj seba z takmer 100 eur mesačne? Určite nie
@lilly0812 ja to chapem ale cco už narobis a to polovica žien by tak bola keby nemali muža ktorý zarobi 800 e ale nechapem prečo ti vylučili toho chlapca, moj ma 3 roky a tiež je na 3 mesacnom pobyte a vraj mu predlzia. pokial nema vazne problemy nemali by ho vyhadzovat.
radšej dajte vedieť či zajtra bude volačo z rodičáku :D :D
pride zajtra ? ruzomberok?
Zajtráaa to zacina!!!!
Ke okolie? Neviete kedy rodicaky kedze stvrtok je sviatok
@jener bolo pisane že v utorok Ke
Mne chodí vždy 14 teho
@marika1999 pozri moju tému Vylúčenie takmer 5 ročného chlapca zo škôlky bo moni244 vadí, že píšem mimo tému (akoby aj iné nepísali )
Dufam ze dnes nabehne kosice
@monicka1988 Ćítať, čítať a čítať - pár riadov vyššie máš napísané, že v utorok. 😅
Žilina. Dnes ci zajtra
@alexandra206 Ja myslím, že dnes.
@evittam dakujem
@alexandra206 Za málo. Ešte uvidíme či aj bude.... 😉
@evittam dufam ze jo vsetky 3decka chore ani nechcem vidiet tu palku v lekarni
Dufam ze dnes nabehne kosice
@monicka1988 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@monicka1988 aaaach jaj 6 prispevkov vyssie je ze zajtra Kosice 😂 no moze sa toto

@mirkamurko vybavuje sa nahradne vyzivne na socialke potom to stat vymaha od neho