Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
tvrdošín na prekvapenie mam
@monicka1988 nepatri to sem. Ale ty rodis kazdy rok ? to zvladas v pohode ? lebo fuu klobuk dole 😵
@monicka1988 tak evidentne pani kt. pracuje na urade je na hlavu , ked stale nam da zly datum kedy to ma... 🙂 boze na co toto je dobre.. vies aspon co pobera ? 😀
@mariannastancelova už mám
@eli321 ano zvladam a som stastna ze mam krasnych troch synov
@monicka1988 Samuelka mas v profile dva krat 🙂 keby si nahodou nevedela
@monicka1988 a aj ti niekto pomaha s detmi ked si tehu ? mna by uz odniesli nieze na psychiatriu ale do marnice 🙄
@zdenulkam viem syn sa mi hral s mobilom
Presov niekto?
Dufam ze dneska vsetci dostaneme 🙂
Aj js
Okolo pol jedenastej by to malo vypuknut
Nabehnu dnes ???
@eli321 mne uz muz lamentuje ze 2 by boli moc 😁😁
@isabella22 ja mam takto tiez dva retazove porody za sebou a teda je to nad moje sily . Preto sa pytam ze ako sa to da ustat s chladnou hlavou a ze este do tretice jedno , to uz ako fakt by ma odvazali na nositkach 😲 ale tak kazdy asi tehotenstvo znasa inak, ja velmi zle.
@eli321 tak pokial ma podporu rodiny a ma sa kto pomimo postarat tak hej...ja som na vsetko s muzom sama...cize 2.dieta cim neskor tym lepsie
🙂 ...tak ja som si to zariadila ukazkovo...mam 15 rocnu dceru a 8 mesacneho syna...ked potrebujem, dcera pomoze 😉
Včera nabehla materská,Zilina
@ibanatalia 🙂
Košice ma už niekto??
Baby Tatra Banka má už niekto? Nové Zámky
Poprad a okolie ešte nič
Zilina Unicredit rano.Baby a okolo ktoreho pride porodne,ziadala som v oktobri a povedali mi ze okolo 15.novembra a nic☺
Okr. Komarno Rp?
Prima banka ,materska dnes Zvolen už nabehla
@kapurka270 dnes ti pride

@amliv28 mne nabehol rodicak