Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
do 18.11 mám materskú a potom už rodičovský,myslím že materská mi mala ešte prísť
@bealondyn ano, to som bola ja. neprisiel. a neviem, ale keby ze tam maju nejaky zadrhel, (ako ze nema byt preco, uz na prelomu septembra a oktobra som odovzdala asi 40 listov pepierov) by podla mna mali zavolat oni. pokial sa nemylim, povedala mi tam pani, ze rozhodnutie o zaciatku naroku nechodi, no o skonceni naroku ano. mame 2,5 roku. nechapem.
Neviem či je to vubkou tentokrát, mne vynimocne došiel na vubku včera skoro 😂😂 na mňa raz "zabudli" na UPSVAR dva mesiace po sebe 😂🙈
Určite mi poradite kedy,teda za koľko dní od podania žiadosti o príspevok pri narodení dieťaťa Vám prišli peniaze?
Povedali,že do 8 decembra budú len vyplácať v tomto roku
@marian86 11.je nedela takze sotva..pochybujem ze tak skoro budu peniaze..podla mna najskor od 12.12.(pondelok)
@alchemilkazltozelena od-do 9-10-12 budu , a tomu ver, kedze uzavierku budu mat uz 7.ho !!!
Mne na slsp pravidelne chodila materská (zo sociálnej poisťovne) 16.v mesiaci a pokiaľ to bolo cez víkend tak vopred než aby neskor. A +- dva dni aj rodinné pridavky, čiže teraz rodičovský. A to sa mi slsp zdá najpomalsia, výplatu som stále mala posledná...
@coccinellaseptapunktata
Mne materska chodí okolo 14,15 aj 16 mam Prima banku
@marian86 co mi tu pises vykricniky? 10.je sobota takze sotva 😀
@alchemilkazltozelena ty mas evidentne nejaky komplex alebo co... podstatne je , ze to pride skor, nez obvykle... "!!!!
@marian86 ja mam komplex? mne je to jedno kedy to pride..nechapem ako niekto moze mat den pred RP v penazenke 0..to svedci o jeho zodpovednosti k svojej rodine
@alchemilkazltozelena to ja nie som, kt ma taku situaciu, takze daj si pokoj
@marian86 rozkaz 😀 😎
Adecembri maju posielat 15
@monicka1988 posielaju skor.. , uzavierka bude 7-ho
aj mne tak povedala pani na urade,ze do 8 maju uzavierku
To akoze rodicak pride v piatok 9teho???

min mesiac prišlo ešte 14,teraz nič