icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

janapk
24. nov 2016

@marian86 tak to pezinok zas bude mat urcite v pondelok 😕

monicka1988
24. nov 2016

@moni244 ja necakam ale ti hej

marian86
24. nov 2016

@janapk no podla mna aj GA ☹

moni244
24. nov 2016

@monicka1988 to si vedla ako ta jedla, ja pracujem a nemusim vyckavat od polky novembra dalsi rodicak ako ty

lalia87
25. nov 2016

@monicka1988 chod do skoly a nauc sa pisat TY sa pise s Y a nie s I hahah nerob sa zaujimavou lebo nato nemas

lalia87
25. nov 2016

Nedalo mi aby som neokopirovala jej spravu. A takyto ludia maju deti,ach jaj :(

monicka1988
26. nov 2016

15-16 pride boze ake ste niektore naivne ze 12 co teraz kazdy rok budu tak posielat ach ake ste

rebellefleur
26. nov 2016

@monicka1988 - každý tvoj termín čo si sem dala, nesedel, ešte si sa tu vadila s človekom,kt termíny vždy sedia a presviedčala ho o svojej pravde. Ty si tá čo sa tu vždy pomaly na začiatku mesiaca pýta na peniaze btw. ozaj ti nie je tvoja prezentácia trápna? 🙈

monicka1988
26. nov 2016

Aj tak pridu 16a nie 12

moni244
26. nov 2016

Tak uz 16, zaujimave, len aby tebe nenabehli az v novom roku 😉 ved ty by si to dala, necakas na ne ako na spasenie 😉 @monicka1988

somavi
26. nov 2016

boze zeny 😂

marlenka222
26. nov 2016

Boze zeny
Nakolko je rodicovsky statna davka ci skor otrocka, nabehne isto. Ved je trapne ked kazdy mesiac aj 10x vyskoci ta ista tema- nabehol vam? Rok a pol som na rodicaku a zial niekedy pride skor niekedy neskor. Bavi Vas stale dokola riesit ze neprisiel 15. Ale 16teho? Nespravite s tym aj tak nic aj keby prisiel 20teho. Proste uvolnia peniaze ako pride. Kopec veci nejde podla presnych terminov v state tak.neviem co kazda ocakavala. Ved uz len ta davka samo o sebe je vysmech. Prosim vas uvedomte sa nevypisujte dokola mne uz prisiel mne nie :( venujte sa radsej detickam. Je 26 a stale tema prisiel neprisiel.

alchemilkazltozelena
26. nov 2016

@monicka1988 boze ty si ina brzda..
pri takych ako ty ma vzdy napadne to iste..co by ine normalne zeny za to dali keby mali aspon 1 dieta a take jak ty co si nezasluzis ani jedno ich maju rovno 3 a este ktovie kolko ich budes mat..ved stat nech sa stara nie?

evittam
26. nov 2016

@alchemilkazltozelena Neboj, za chvíľu sa tu bude sťažovať ako sa štát nestará lebo jej dá len mizerných 203,20Eur...a to po dobu 3 rokov.....😂😝

lalia87
26. nov 2016

Ja tiez toto nechapem naco to je dobre sa vkuse vkuse na to pytat. Chapem,ze to je o tom diskusia,ale tak tie peniaze pridu,keby tam mal byt pol.mes.rozdiel,nic nepoviem,ale jeden dva dni?
A uz sa tesim ako tuto pani mudra ktora nemohla skor porodit kvoli rodicaku bude pisat ak by naaaaahodou prisli tie prachy skor ako pred 15tym 😉 a uz by si aj mohla zmenit,ze uz porodila ci stale prenasa?

zsuvicska
26. nov 2016

Monicka draha tebe asi pride 24.ho vecer.😂😂😂.

zsuvicska
26. nov 2016

A este mi sme naivne!?

amliv28
26. nov 2016

Tak nepridu teda toho 9.12.? 😂

amliv28
26. nov 2016

Lebo ja mám na 9.12. objednaneho kapra na Vianoce a do pondelku nevydrží bez vody 😀

amliv28
26. nov 2016

😝

amliv28
26. nov 2016

Tak teraz neviem ako je to s tými peniazmi,prídu vôbec ešte niekedy? 😂😂😂😂😂

lalia87
26. nov 2016

@amliv28 nie nepridu,tak kapra si chod radsej ulovit az 24teho a budes to mat aj zadara,teda ak ta nechytia 😂

zsuvicska
26. nov 2016

😅😅😅😅

marlenka222
26. nov 2016

A ak ta chytia, rovno ta daju do chladku a tym padom vo vykone trestu sa ti automaticky odobera a viac nemas co riesit 😀

amliv28
26. nov 2016

Hrôza a des čo tu niektoré ženy dokážu každý mesiac riešiť,dookola to isté,asi nemajú iné problémy

chmurkaxy
26. nov 2016

Baby,ja to nechápem. Kedysi bol koník miesto plné podpory a kamarátstva a zrazu sa len vadime a napadame. Je to strašne smutné. Veď nech si každá myslí a píše,čo chce,a nech tomu verí. Každá jedna by mala písať s úmyslom pomôcť a nie ponizit.

marlenka222
26. nov 2016

Ale kedysi na konikovi neboli ani pochybne a hlupe diskusie. Pomoc je jedna vec ale krutit sa dokola bez vychodiska dalsia. Od tem padla mi stolicka na brusko kde je autor pubertiak po temy aky odtien zltej ma mat babatko hovienko mi konik pride cim dalej viac ako miesto pre zabijanie nudy. Nech sa niekori nehnevaju. Vazne problemy ked clovek ma, nestiha ich vypisovat na kona ale ich riesi

amliv28
26. nov 2016

Pretože je taká doba a ľudia neriešia ozajst.probl.,ale väčšinou samé hlúposťi.Osprostievame

amliv28
26. nov 2016

Niekedy neexistoval internet ani diskusné fóra a čo robili ľudia?Našťastie to prežili 🙂

amliv28
26. nov 2016

Na 2 hodiny vypadne internet a ľudia nevedia čo majú robiť so svojim voľným časom,alebo svoj čas cez víkend miesto prechádzky v prirode,alebo sa venovaniu rodine trávia v nákupných centrách