icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

monicka1988
26. nov 2016

Je to moja vec kolko deti mam a vas je h...o potom a ste naivne a ten kapor ked ta zbada chudak zdochne skor ako domov dojde budem sa smiat ked pridu 16 aa potom uvidime kto skoho a naivne ste a moje deti do ust neberte oni z vas neziju Lebo keby ano chudatka moje len moje by umreli

marlenka222
26. nov 2016

Ale prosim ta nas je po tvojich detoch prd.na co ich teda riesis a spominas verejne? Len ty si taka fajn matka ze namiesto starostlivosti o nich vypisujes dohlupa a ukazujes svoju velku inteligenciu tym ako pises svoje prispevky a pokladas otazky. Rozdiel medzi normalnymi matkami a tebou je asi, ze ked pridu normalnym, nechvalime sa nepiseme, neriesime,ze prisli a kedy prisli. Poriesime z nich nutne potrebne a zistime ze uz ich aj nemame. Prisli ako kazdy mesiac ked prist maju
Bodka. To ze sa snazis urazat ostatnych uz znaci v akych uzkych si. Ked uz nevies ine napisat. Deti inych budu mat aj tak Vianoce ako tie tvoje ci sa ti to paci a ci nie
Ty nerozhodujes ani o tom. Pani

lalia87
26. nov 2016

Ta gramatika,tie nazory a to osočovanie hovoria za vsetko. Krasny vzor pre deti. Pred nou aspon bude mat aky kapor zdochnut,ale ty budes žrať rybie prsty ak vobec aj to. Tvoje deti tu nikto ani neriesi,len ty sama. Chod sa im radsej venovat prosim ta...a dospiet.

monicka1988
26. nov 2016

Neriesite moje deti ?? Citaj vysie a rybie prsty si jec ti sama a nie ja ja ryby nejem a na jedlo este mam a dospela som uz od 18.tky ale ti este musis dospiet a moja gramatika je fajn ved preto som aj zmaturovala zdravotnu skolu neviem ako ty hahah

lalia87
26. nov 2016

V jednom prispevku si 2x napisala slovo ty s makkym i 😂 😂 sama si sa zabila ty zdravotna skola 😂

evittam
26. nov 2016

@monicka1988 Síce táto diskusia a téma nie je o tom. Ale ty máš v poriadku gramatiku a ešte si aj zmaturovala? Hmmm, tak to by som dala tomu, čo ti tú maturitu zo SJL dal, vrátiť diplom.....Sa máš čím chváliť.....😂 Základnú gramatiku neovládaš a to aj po niekoľkonásobnom upozornení.....

marlenka222
26. nov 2016

ano ano a slovko jec je rydzo spisovne napísané 🙂

evittam
26. nov 2016

@marlenka222 No, má maturitu - čo viac jej treba....😀 Bohužiaľ, tú má dnes už skoro každý - už to nie je ako kedysi.....😉

monicka1988
26. nov 2016

Ako ja nenavidim take zeny co si myslia o sebe neviem co a pritom su hlupe ako taga

zsuvicska
26. nov 2016

Boze moj!!!😂😂vies co mi sme tu vsetci hlupe naivne a ty si tu pani mudra co vsetko vie!

jener
26. nov 2016

Mamicky v decembri budu rodičovské príspevky/materske skor? Kedze idú vianoce?

marlenka222
26. nov 2016

Minulý rok neboli skôr. Bolo to rovnako, ako predchádzajúce mesiace. Teda aspoň mne prišiel rovnako.

monicka1988
26. nov 2016

Az 16 budu bola som na socialke a tam mi ta pani povedala co patrim k nej to len tote tu trepu somariny ze 12 ale maju smolu pani jener az 16

taniat87
26. nov 2016

Ja verim len lilly pre KE a okolie 😎

ala82
26. nov 2016

Ja mam stale cez rok 15-16teho ale pred vianocami vzdy su peniaze skor.mne chodia na ucet.v roku 2015-naskocili 11.12 a v roku 2014-naskocili 12.12.

taniat87
26. nov 2016

Presne tak😉

zsuvicska
26. nov 2016

Aj ja som mala minuly rok 11.ho v piatok.

ala82
26. nov 2016

Tak to aj tohto roku budu do 11teho na ucte kedze to vychadza zas na piatok

taniat87
26. nov 2016

11.12 je v nedelu😊

ala82
26. nov 2016

tania uz som si vsimla 😁 ja som pozerala november a nie december 😁

janapk
26. nov 2016

Ta pani co pracuje na UPSVaR a ochotne kazdy mesiac davala presne info kedy je uzavierka to tu uz vzdala?

peta18ha
26. nov 2016

Omg...keď nie na fb tak tu rieši kedy bude rodicak?Ved ked poslu tak bude....

marlenka222
26. nov 2016

ja som to dnes presne takto napisala.

monicka1988
26. nov 2016

Je to moja vec aj na fb to budem riesit co chvila neboj sa boze to si ti ta sopla

obsadenemeno
26. nov 2016

@monicka1988 jeziskove huslicky uz ti to tu pisali stokrat ze ti sa pise ty..... a ukludni sa, lebo sa tu prezentujes ako hlupuce teliatko....

A teraz do mna........ 😀

moni244
26. nov 2016

Na socialke mohla povedat, ze aj 20 dojdu, ked rodicak chodi z uradu prace, ved ty ani zakladne veci neovladas, uz by si ich za ten cas mohla ovladat. Jaj, my sice tvoje deti nezivime, ale stat asi ano, ked tu vypisujes chvilu potom, co peniaze dosli

monicka1988
27. nov 2016

Ja ovladam vsetko a teliatko myslis seba boze len sa smejem ake ste h... vidno ze som mudrejsia aj ked mam len 28

evittam
27. nov 2016

@monicka1988 Máš smolu, lebo @moni244 má pravdu - sociálka (SP) nemá ani s tvojim a ani s nikoho rodičovským príspevkom nič spoločné. Čiže tetuška, pod ktorú patríš ti môže povedať hocičo. A všetko neovláda a nevie nikto - ani ty. A to sa čo ideš chváliť, že máš "len 28" a vieš akože všetko - nie nevieš-nevieš ani pravopis, ktorý patrí k všeobecnej a základnej inteligencii - a to už máš 28.
Čo sa mňa týka - tiež mi pred Vianocami vždy prišli skôr - tak ako píše @ala82 a nikdy mi neprišli až 16., vždy to bolo 13.-15.v mesiaci - aj keď bolo 15. v nedeľu tak prišli v piatok 13.

emilia25
27. nov 2016

Ta pani by mala byt na materskej ked teraz porodila a tu vyplaca soc.poist.tak jej mozno pride materska vtedy a nam na rd pride skor.inac super citanie nenudim sa veru.

amliv28
27. nov 2016

Už len to ako reaguje dotyčná pani, značí o jej intelekte.