icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

emilia25
29. nov 2016

Vcera som sa o tom bavila s muzom a hovori mi.zena ak ma dlhy a tymito peniazmi si ich vyplati a nezostane jej nic tak naozaj je to pre nu nic.naozaj ked clovek tak uvazuje je to velmi smutne tie zeny si to ani neuvedomuju ako tym detom ublizuju.tiez si take vianoce dodnes pametam ze kucharska kniha co mamka niekde vyhrala.na jednej strane lekcia do zivota clovek presne vie ako nechce dopadnut no na druhej strane je to smutne smutne detstvo.toto by som nikdy neurobila vlastnym detom a ked teda neni na hracky z dracika tak aspon z ludovky su tam naozaj lacne hracky a deti aspon mozu verit na jeziska ake vysvetlenie clovek moze dat detom ked tam nic nenajdu ze boli zle neposlusne.smutne veru.

amliv28
29. nov 2016

@emilia25
Keby len trošku pohla "rozumom",tak miesto toho surfovania po internete a nezmyselného osočovania a urazania normal. ľudí by mohla keby chcela aj tu na MK pozrieť hračky pre deti aj zadarmo,len za poštovné čo mamičky tu dávajú.Ale to je otázka priorít.Bohužiaľ.Len je to človeku ľúto kvôli deťom,lebo deti nemôžu za to akú majú matku.

emilia25
29. nov 2016

@amliv28 presne tie deti jej to raz budu vycitat.aj ked clovek povie ze vianoce su o ludoch ze spolu nie o darcekoch ale to plati pre manzelov ze cely rok makaju z roboty do roboty tak aspon cez tie sviatky su spolu uzivaju si ich ale to neplati pre deti a este pre male deti ktore sa na jeziska dokazu tak krasne tesit.

amliv28
29. nov 2016

@emilia25
Vždy sa dá niečo vymyslieť i keď je peňazí málo.
Správna matka by mala v prvom rade myslieť na deti až potom na seba.

nickoleta
29. nov 2016

@marian86
To nemozem takto verejne...😂

marlenka222
29. nov 2016

Viete o com to cele je? O tom ze pre seba si dovolim. Dovolim si internet, dovolim si cigaretku, nejake to vinko popripade. A ked clovek ide fakt do tuheho nebranil by sa pomoci. Pokorne by popytal poziadal ci by niekto nemohol nieco poslat dat za postu a tak. Lenze....hracky z dracika malo kto da zadarmo a ked by sa nasli taki, tak ich pre istotu zmetie s tym ze su hlupi ako tago a ona ma zdravotnu. Tak nech chodi do prace ked je to tak super platene miesto. Nech nevyplakava. A to nevedela ze bude mat 3.dieta a pred Vianocami? Ze dieta aj ked by mala oblecenie kocik a dalsie potrebne veci predsa len istu sumu peniazkov pohlti??????? Bud je dana osoba psychicky v inej kategorii alebo sa mi tolkemu hlupemu tlachaniu ustami.nechce verit.

emilia25
29. nov 2016

A to je este mikulas a to pred rp asi deti dostanu do cizmicky varesku.ach jaj.

marlenka222
29. nov 2016

Mozno ich pusti na internet :D ako dobra chapava a mudra matka

marian86
29. nov 2016

@marlenka222 moj syn ma 5,5 roka ale hracky my osobne este nekupili z dracika, lebo su fakt predrazene. ... a pritom ja ani nepijem, a nefajcim 🙂

marlenka222
29. nov 2016

Moja ma 1.5 a nemame hracky z dracika. Hoc manzel pracuje a zaraba tak ze neotacame korunu do poslednej. Kupujem jej vela tu.na bazari. 1.neviem ci ju oslovia hracky 2. 40e za 1 hracku nedam

marian86
29. nov 2016

@nickoleta vsak som pisala ze IP

emilia25
29. nov 2016

Niekedy ani tie hracky z dracika nie su ani tak kvalitne.mi sme tak tam kupovali vysielacky fungovali ked stali vedla seba ked uz boli v izbach tak nic reklamacia druhe tak isto tak nam vratili peniaze.dron sme tam kupovali baterka za chvilu odisla dron sa nabil max vyletel a baterka vybyta.teraz som cez e shop kupila lovca duchov tak som zvedava ci aspon chvilu vydrzi.

lalia87
29. nov 2016

Vidim,ze ste sa chytili toho dracika. Ona len uboho splechla ze nebudu mat jej deti hracky z dracika,akoby to mal byt nejaky suprovy znackovy.obchod :D vianoce su vzdy 24.12. ,vzdy vzdy vzdy. Uz od juna mohla kazdy den kupit nieco za 1€, v kik,v pepcu..omalovanky,ceruzky,voskovky,pekne salky su za 0,49€,nalepky..mikulas napolitanky detto,ved je kopa napolitaniek za 0,13€,za 5€ by som trom urobila take baliky ze dovidenia. verim tomu ze taketo deti,ktore budu radi ze su radi uz len za veceru by sa aj takymto drobnostiam podla mna nenormalne potesili. Snazila sa nas tu len psychicky vydierat dristami o vecery a o hrackach a cakala za to pochopenie a polutovanie? Prisiel ale pravy opak. Mame urcite docinenia s pani xy,iq hupacieho konika,lebo kazdy normalny clovek by aspon za to 1€ postupne nieco kupil. Ale mozno ma muza nejakeho alkaca alebo gamblera,bohvie,tak moc nenavyskakuje,ale kto chce,dokaze aj nemozne a obzvlast matka pre svoje dieta.

lalia87
29. nov 2016

*nie kazdy den kupit,kazdy mesiac,ale verim ze ste ma pochopili 😇

amliv28
29. nov 2016

@lalia87
presne aj mna napadol ten hupaci konik 🙂

amliv28
29. nov 2016

každá normálna matka to nepochopí

evittam
29. nov 2016

@lalia87 Prosím ťa, ako by mohla každý mesiac niečo kúpiť keď tu týždeň pred pôrodom riešila, že či príde RP v piatok lebo termín má v nedeľu a ešte nemá všetky veci kúpené do pôrodnice čo treba.....😖

emilia25
29. nov 2016

Pani uz ako si prestala reagovat.asi sa uvedomila.

evittam
29. nov 2016

@emilia25 Skôr prišla na to, že tu našťastie nenájde sebe rovné "husičky" ako čakala......😉

emilia25
29. nov 2016

@evittam alebo sa aj zlakla.

obsadenemeno
29. nov 2016

@emilia25 neuvedomila, buduci mesiac tu bude zas a pytat sa ci uz nabehli peniazky....... 😠

lalia87
29. nov 2016

@evittam no vsak toto. Ja len,ze riesenie by bolo ako tym detom dat aspon nieco a nie na zac.dec.sa "lutostit",ze deti budu vdacne aj za veceru 😒

evittam
29. nov 2016

@emilia25 Alebo už spisuje to trestné oznámenie za nejaké (že vraj) ohováranie na neznámych ľudí...😂

evittam
29. nov 2016

@lalia87 No veď preto som napísala čo som napísala - ona riešila týždeň pred pôrodom, že nemá čo potrebuje do pôrodnice a spoliehala sa na to, že 2 dni pred termínom nabehne RP a ona si to pôjde kúpiť - to, že je možné že porodí skôr ju ani nenapadlo - ešte sme boli za sprosté tie, čo sme jej to napísali-nevadí - ako ja hovorím "aj pre takých ľudí musí slnko svietiť".....😉

marlenka222
29. nov 2016

@evittam my by sme mali spísať za vyhrožovanie a zanedbanie starostlivosti o maloletých

lalia87
29. nov 2016

@evittam hej hej pamatam si tuto kauzu 😂 vtedy som tu penila a nechapala 🙂

marian86
29. nov 2016

Baby uz hadam by aj stacilo... 🙂 😔

emilia25
29. nov 2016

@obsadenemeno ona dostane 16 mi ostatne skor a ten dalsi mesiac sa opet pojde pytat na socialku kedy bude rp .

evittam
29. nov 2016

@emilia25 Hej, a potom tu bude za múdru, že na SP jej povedali vtedy a vtedy a my ostatné budeme za tie sprosté lebo vieme, že SP s RP nemá nič spoločné.....😉
@marian86 Máš pravdu - ale sranda musí byť....😉😝

marian86
29. nov 2016

@evittam no mne uz to ako sranda nepride .. 😔 nechajme to tak.. my vieme kedy pride.. resp. ja Vam dam info .. a ona nech riadi podla toho co jej povedia.. nebudme taka ako ona :-P