Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
No ja som zvedavá komu dnes nabehnu peniaze
Zeby uz dneska nabehli na ucty almuzne?podla mna dost skoro
Zajta by mohli nabehnut 😊
Ke a okolie az v pondelok 12.12 lilly uz pisala, netreba spekulovat. Vzdy je ako sa napise.
#Zajtra
Ja len reagujem na to co napisala bubulacikkk
Urad v Rajci ( okr. ZA) mal uzavierku 6.12. , ale neverim ,ze peniaze budu skor ako v pondelok.
Za komunistou bežal zábavný program-Mozno príde aj kúzelník😃-no a v súčasnosti by bol popularny-Nabehol už rodičak?
Každopádne rodičak nabehne maximálne v pondelok. A MOZNO aj moja výplata.
@anatalia77 uz to zacina....musim vypnut upozornenia.... 😨
Ste uz Fakt trapne trebalo by si precitat nazov skupiny je uplne jasny ked vam to tak strasne vadi ze si tu zeny pisu ci pride vtedy alebo vtedy tak nechodte sem najdite si inu skupinku ty kokos aj keby kazdu sekundu Sa niekto pytal tato skupina je zalozena nato!!!?
@petra2504 sak to, ze sa kazdy pyta, namiesto aby si precital, co uz bolo napisane.....lebo odpoved moze byt 3-4 prispevky predtym...... a hlavne ked odpovie niekto kto vie a daka "pani veduca" sa zacne hadat, ze to nie je pravda.....a ani nevie, ci rozprava o rodicaku alebo materskej....... ach jo
ukludni sa, je to verejne forum....ked ty sa mozes kazdy kazducky mesiac pytat to iste, tak je mozem kazdy kazducky mesiac okomentovat, ked sa mi zachce...... 😈
Na FB je lepsie lebo ked niektora baba zacne takto vypisovat adminka to blokuje.
@obsadenemeno
Odpadla som 😂😂😂
To sa tu este stale riesi? Akoze nemam slov..
KNM Žilina 12.12
@alexandra206
A Zvolen?
tak takto ja som bola na na urade v pondelok a tam mi pani povedala ze 7.12je uzavierka a od piatku do pondelka budu na uctoch a do 15budu na postach
Nechapem na co sa tu riesite prispevky typu: neverim ze pride piatok, neverim ze to rozdelia na 2 dni.. atd VZDY to bolo rozdelene na 2 dni... Ak Lilly pise ze KE a okolie/ GA, TN, KN / dostane 12-ho , tak prva cast- bA, LV, NR atd. prvy den- co teraz bude PIATOK!!! UZavierky boli 7ho !
A prečo je to vlastne tak ze je to rozdele polka vtedy a polka vtedy? A podla coho sa to určuje

Aj mne to pripadá veľmi skoro a zajtra?To pochybujem